Yeni The Flash fragmanı sizi de gaza getirebilir

Ersin Kılıç 25.04.2023 - 22:38
Yeni The Flash fragmanı geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı. Hem içerdiği sahneler hem de kurgusu ile bizi fazlasıyla gaza getirdi diyebiliriz.

The Flash filmi için geri sayım başladı. Uzun süren çekim dönemi, pandeminin tüm dünyada patlak vermesi ve başrol oyuncusu Ezra Miller'ın taciz, olay çıkarma haberleri ile sık sık gündeme gelen film için artık son düzlüğe girildi diyebiliriz. Gösterim tarihine kısa bir süre kala yeni The Flash fragmanı da yayınlandı.

Yeni The Flash fragmanı yayınlandı

Fragmana genel olarak baktığımızda gerçekten de gaza getirici sahnelere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Her ne kadar uzunluğu ile birçok sürprizi bozuyor olsa da en azından hikaye kurgusunun nasıl işleneceği ve aksiyon dozajının oldukça yüksek olacağı konusunda bize sinyaller veriyor.

Filmde tıpkı Flashpoint hikayesinde olduğu gibi geçmişteki olayları değiştirmek üzere zamanda yolculuk yapmak için süper güçlerini kullanan ancak ailesini kurtarma girişiminde istemeden geleceği değiştiren Barry Allen'ın hikayesine tanıklık edeceğiz. Filmde tabi ki en büyük sürprizlerden birisi de Michael Keaton'ın canlandırdığı Batman olacak.

The Flash filminin kadrosunda Ezra Miller dışında Sasha Calle, Michael Shannon, Ron Livingston , Maribel Verdú, Kiersey Clemons, Antje Traue, Ben Affleck ve Michael Keaton'ı gibi isimler yer alıyor. IT, Mama gibi filmlerden hatırladığımız Andy Muschietti'nin yönettiği The Flash filmi 14 Haziran 2023'te gösterime girecek.

Yeni The Flash fragmanı

Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 14:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2023 02:40
bütün önemli sahneleri fragmana koyuyorlar. sinemaya gittiğinizde hiç süpriz görmüyoruz. DC fragmanlarını izlemeyin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2023 00:50
DC filmleri olduğu yerde saymaya devam ediyor. Bomboş hikayeler, sürekli kendini inkar eden senaryolar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
RecLast
RecLast 26.04.2023 14:14
Flash diyip bukadar Batman görmek garipti. DC evreni okadar karışıkki bazen anlamıyorum gerçekten. Ve sürekli zamanla oynayan Flash gibi bi karakter var. Sürekli evren değişiyor ve birşeyler farklı hissettiriyor. Dizileri bile böyleydi Flash dizisi çıktığı ilk zamanlar çok iyiydi diğer DC dizileride öyle. Bi yerden sonra para gözlerini bürüdü sanırım herşey birbirine girmeye başladı. O günden sonra DC dizilerini bıraktım zaten. Filmlerinide bırakıcam bu gidişle. Para için iş yapmak yerine evrenin mantığını oturtmaya harcamaları lazım. Marvel bunu çok iyi becerdi ve toparladı. Spiderman hariç orası apayrı bi karmaşıklık. Ama sonuçta oturmuş birşey vardı. DC de bunu hiç alamıyorum herkes farklı bi kafada..
RecLast
RecLast 27.04.2023 15:15
Dizi ile filmi karşılaştırmıyorum DC ile Marvel evrenini karşılaştırıyorum bu 1
Filmleri ile dizileri arasında kopukluğu anlatmaya çalışıyorum bu 2
3. olarak tanımadan etmeden yorum yapmak ne kadar kolay gerçekten. Gerek Marvel, gerek Dc evreninin tüm filmlerine hakim biri olak yazdım bunları. İçeriklerimde var bu konuda. Anonim olarak yazmak kolay olsa gerek. Olay sadece bütçe değil, adamlar bir türlü oturtamadılar sistemi. Marvel bu konuda 1 adım önde. Bunu 2 evrenide seven biri olarak yazıyorum. Fan lık yapmayı bırakın artıkda gerçekleri görelim. Ayrıca bana karşılaştırmadan bahsedip GoT dan bahsetmekde.. Neyse anlayan anlamıştır zaten demek istediğimi. Uzatmayacağım.
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2023 17:13
dizinin bütçesiyle filmlerin bütçesini karşılaştırıyor adam. GoT bile efeklerden kısa kısa oldu bittiye getirdi herşeyi o kadar bütçesi varken. ayrıca karakterleri, bir çizgi roman geçmişin ya da animasyon geçmişin yoksa "marvelinkiler kadar düz olmadığı için" anlamaman normal.hap gibi versinler oh
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2023 17:08
yorumlarda cahillik akmış. bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmasanız. arkadaş cahilin cesareti beni benden alıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2023 11:37
Kadın süperman Nezaman geldi ? Hayır ne alaka ?
RecLast
RecLast 26.04.2023 14:08
Senelerdir var zaten? Dizisi bile var o_O
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni The Flash fragmanı
İlginizi Çekebilir