Yeni Titanfall oyunları için müjde verildi!

Furkan Güler 6.02.2019 - 13:41
Firmanın CEO'sundan açıklama geldi.

Geçtiğimiz gün piyasaya çıkan Apex Legends sonrası Respawn ekibi, video oyun dünyasına yaklaşık 3 yıl sonra geri dönüş yapmış oldu. Titanfall serisiyle adından söz ettiren geliştiriciler, daha çok oyuncuya hitap etmek için Titanfall evreninde geçen bir Battle Royale oyunu yaptılar. Apex Legends sonrası yeni Titanfall projelerinin sallantıda olması ise bazı oyuncuları üzmüştü. Şimdi ise durumu netleştirmek için Respawn Entertainment'ın CEO'su Vince Zampella yeni bir açıklama yaptı. Kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklama sonrası Zampella, daha fazla Titanfall üzerinden çalıştıklarını belirtti.

Respawn ekibinin CEO'sundan Titanfall serisi için açıklama gecikmedi

Titanfall evreninde denemek istediğini söyleyen Zampella, bakalım oyunculara neler sunacak? Ayrıca yapılan paylaşıma göre yeni Titanfall ile alakalı gelişmeleri bu sene sonunda göreceğiz. Muhtemelen kendileri Titanfall 3 üzerinde çalışmalara başladı. Yeni oyunu ise yeni nesil konsollarda görebiliriz.

Apex Legends'a, Titan eklemekten kaçınan geliştiriciler bu yönüyle beklentileri biraz düşürdü . Battle Royale türüne yeni bir soluk getireceğine inandığımız yapımın yol haritası ise diğer oynaması ücretsiz oyunlara benziyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2019 13:10
İlk başta bence güzel bi reklamla titanfall 3 ü çıkarcaklardı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2019 07:33
Umarım yeni bir titanfall çıkartırlar iyi bir tanıtım politikasıyla. Bu kadar kaliteli bir oyunun yeteri kadar değer görmemesinin nedeni reklam kıtliğıydı bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Titanfall oyunları için müjde verildi!
İlginizi Çekebilir