Yeni top-down shooter oyunu Uragun’un ilk videosu yayınlandı

Furkan Güler
Furkan Güler 10.10.2019 - 15:16
Yayınlanan video heyecanlı duruyor.

Uragun, üstten kameralı görünüme sahip olan hardcore bir shooter oyunudur. Taktiksel savaş tekniklerini de barındıran oyunda, oyuncular yapay zekânın yöneteceği makine güruhuna karşı uyguladıkları taktiklerle kendilerini savunacaklar. Günümüz dünyasının büyük şehirlerden esinlenerek hazırlanan bölüm tasarımlarında, oyuncular New York, Londra, Berlin, Moskova, Pekin ve Varşova sokaklarında ağır silahlarla donatılmış Mech kıyafetleri ile dalgalar halinde gelen akıllı yapay zekâ robotlarına karşı mücadele edecekler.

Yeni top-down shooter oyunu Uragun’un ilk videosu yayınlandı

Oyunun en belirgin özelliği düşmanları; çok çeşitli karmaşık davranışlara ve koordineli taktiklere sahip katil robotlar. Bu düşmanlar önceden belirlenmiş herhangi bir eylem ve ayarlama olmadan, benzersiz dinamik bir yapıya sahip yapay zekâ (AI) tarafından kontrol edilmektedir. Geliştiricilere göre, oyuncular geniş yelpazede çeşitli düşman kadrosuyla karşılaşacaklar ve her robot, yeteneklerine ve silahlarına karşılık gelen farklı taktikler kullanmanın yanı sıra çevresel koşullara göre dinamik olarak tepkisini belirleyecek. Oyun 2020’nin başında Steam üzerinden ilk olarak Erken Erişim’e açılacak. Uragun’un tam sürümü ise 2020’nin ortalarında Steam, Nintendo Switch, Xbox ve PlayStation platformları için piyasaya sürülecek.

-Basın bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2022 16:33
Kalan Karakter : 300 Gönder
Yeni top-down shooter oyunu Uragun’un ilk videosu yayınlandı

İlginizi Çekebilir
Adblocker bulundu! Lütfen mesajımızı okuyun.

Sayfanın tam olarak yüklenmesini engelleyen AdBlock Plus veya başka bir reklam engelleme yazılımı kullandığınızı tespit ettik.

Flash, animasyon, iğrenç ses veya pop-up reklamımız yok. Bu can sıkıcı reklam türlerini uygulamıyoruz!

Siteyi işletmek için bizim de gelire ihtiyacımız bulunuyor ve neredeyse tamamı çevrimiçi reklamcılığımızdan geliyor.

Lütfen merlininkazani.com adresini reklam engelleme beyaz listenize ekleyin veya reklam engelleme yazılımınızı devre dışı bırakın.

×