Son yayınlanan Venom fragmanı, animasyon olarak yayınlandı

Furkan Güler 30.04.2018 - 10:36
Fragman animasyon şeklinde sanki daha güzel.

Spider - Man evreninin sevilen kötüsü Venom'un filmi için geride bıraktığımız günlerde yeni bir fragman yayınlanmıştı. Venom'um tam halini görebildiğimiz fragman, çoğu hayrana beklediğini verirken aynı oranda milyonlarca Venom hayranının beklentisini karşılayamamıştı. Venom'un yüzünü gördüğümüz bu fragman, bir hayran tarafından Spider - Man'in 90'larda yayınlanan animasyon serisine uyarladı. Bir dönem oldukça ünlü olan bu animasyon serisinde uzun bölümlerce Venom neredeyse başrol olmuştu. Fragmana benzer sahneleri animasyon serisi içerisinde bulan bu büyük Venom hayranı, fragmanda yer alan konuşmaları ve müzikleri de eklemiş.

Venom fragmanı, animasyona dönüştürüldü

Animasyon halindeyken bile güzel olan Venom'un animasyonlu fragmanında Carnage'ı da görme şansı elde ediyoruz. Hikayede Simbiyot'u vücuduna alan Eddie Brock'u anlatacak filmde, Tom Hardy'nin oyunculuğunu merak ediyoruz. Diğer bir yandan filmde Eddie'nin "Kalmak istiyorsan sadece kötülere zarar vermeliyiz" sözlerine karşın Venom'un "Ne istersek onu yapabiliriz" sözlerini duyuyoruz. Marvel'ın en sevilen anti kahramanlarından bir tanesi olan Venom'un filmine Woody Harrelson, Riz Ahmed gibi önemli isimler de eşlik edecek. 

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2018 14:23
filmin fragmanı bu şekilde çıksa çok orjinal olmazmıydı ? :) ayrıca burdaki venomun filmle alakası yok,burdaki çok daha güzel ve orjinal venom
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2018 23:57
e o zaman yeni film çekmenin ne anlamı kaldı? hadi fragmanı böyle yaptılar diyelim,film vizyona girdiğinde millet aaaaaaa ooooo e film böylemiymiş fragmanı böyle değildi diyecek
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2018 23:01
Woody Harrelson umarım Carnage olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2018 12:45
Spider-Man The Animated Series içinde symbiote peter parker'a yapıştığı için onun güçlerini kendine kopyalamış aynı zamanda ve spider-man'a extra güç vermiştir.Daha sonradan eddie brock'un vücuduna yerleşerek spider-man'in kim olduğuna dair bilgisini vermiş,güçlerini ona yansıtmış ve venom olmuştu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Venom fragmanı, animasyon şeklinde tekrar uyarlandı
İlginizi Çekebilir