Yeni Warzone 2 Resurgence haritası sızdırıldı

Murat Oktay 12.05.2023 - 17:14
Yakın tarihli bir Call of Duty: Warzone 2 sızıntısı, yakında oyuna girecek olan yepyeni bir haritanın görüntüsünü ortaya çıkardı.

Veri madencileri oyunların kodlarını en dip köşelerine kadar tarıyorlar. Yakın tarihli bir Call of Duty: Warzone 2 veri madeni sızıntısı, yakında oyuna girecek olan yepyeni bir haritanın görüntüsünü ortaya çıkardı. @TaskForceLimg tarafından Twitter'da paylaşılan görüntü kısa süre içinde kaldırıldı. Ancak bize istediğimiz bilgileri vermiş oldu.

Yeni Warzone 2 Resurgence haritası çevrimiçi sızdırıldı

Yeni harita, Hollanda'nın yeşilliklerinde geçiyor. Veri madenine göre adı Vondel ve oyun için bir Resurgence haritası gibi görünüyor.

Bu yılın başlarında, Hollanda'da yeni bir harita setinin söylentileri yayılmaya başlamıştı, veri madencilerinin ortaya çıkardığı bu görüntü de bu masalları doğrular nitelikte.

Paylaşılan görsel, Modern Warzone 2'de gördüğümüzden daha parlak görünen bir haritanın geldiğini gösteriyor. Aynı zamanda bir şehrin içinde, bir yerleşim bölgesinin ortasında yer alıyor gibi görünüyor. Yel değirmeninin yer alması da aslında haritanın küçük bir kasaba üzerine kurgulanmış olabileceğinin kanıtı.

Yeni Warzone 2 Resurgence haritası çevrimiçi sızdırıldı

Haritanın başka bir resmi veya tekrar paylaşımı şu anda mevcut değil, ancak CharlieIntel'in de haritayı daha önce paylaştığını, ancak kısa süre sonra gerçekliğini dolaylı olarak doğrulayan bir DMCA saldırısıyla yayından kaldırıldığını belirtmekte fayda var. Üstelik onun verdiği bilgiye göre de haritanın sonbaharda çıkandan farklı olduğunu ve önümüzdeki dönemde geleceğini söylüyor.

Yeni haritanın ne zaman ekleneceği bilinmese de önceki güncellemelere ve sezonlara dayanarak bir varsayımda bulunabiliriz. Warzone 2 haritaları genellikle yeni bir Sezonun başlangıcında gelir, bu nedenle yeni Sezonun nihayet başlayacağı 4 Haziran'da oyuna eklenmesini bekleyebiliriz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2023 17:58
Dün uzun bir aradan sonra 3. Şahıs multiplayer moduna gireyim dedim, ocağın sonunda kaldırılmış, yeni haberim oldu. Karakterlerin görünüşü ayrı bir hava katıyordu. Yanlış yaptılar.
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2023 09:25
Kesinlikle
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Warzone 2 Resurgence haritası
İlginizi Çekebilir