World of Warcraft, Dragonflight serisi için yeni güncelleme getiriyor

Taylan Bal 8.09.2023 - 14:40
World of Warcraft, Dragonflight evrenine eklenen Guardians of the Dream isimli ikinci büyük yamanın detaylarını paylaştı ve üçüncü raid dönemine dair ipuçları verdi.

Guardians of the Dream, World of Warcraft'ın Dragonflight serisinde yer alan ikinci büyük güncelleme olarak karşımıza çıkıyor. Bu yama ile oyun evrenine yeni bir raid, bölge ve Dragonflight hikayesinin bir devamı eklenecek.

World of Warcraft'dan yepyeni bir güncelleme

Dragonflight kapsamında, oyuncular, Primal Incarnates'ın peşinden eski araştırma yerlerini ve farklı zaman çizgilerini keşfettiler. Şimdiyse, Fyrakk'ın Amirdrassil isimli yeni Dünya Ağacı'nın enerjisini almak için Esmerald Dream'e gerçekleştirdiği saldırıyı deneyimleyecekler.

Oyuna Esmerald Dream bölgesi katılıyor

10.2 numaralı bu yama, Esmerald Dream isimli yeni bir bölgeyi oyuncuların beğenisine sunacak. Bu alan, oyuncuların daha önceden kısmen deneyimlediği bir yerdir. Ancak World of Warcraft, bu sefer Dragonflight'ın diğer bölgeleriyle benzer bir büyüklükte, tamamen keşfedilebilir bir Esmerald Dream sunmayı planlıyor. Yeni keşfedilecek bu alan, huzurlu doğası, keyifli göletleri ve Fyrakk'ın Gölge Alevi ile bozduğu manzaralarıyla oyunculara farklı aktiviteler sunuyor.

Guardians of the Dream ana hikayesinde, Vyranoth, Fyrakk'a karşı koyarken Alexstrasza, Tyrande gibi karakterlerle bir araya geliyor. Hikaye ilerledikçe, birçok druid ve ejderha dostu, Fyrakk'ın kötü planını durdurma çabası içinde olacak.

Ancak bu yama sadece bununla sınırlı değil. Tyr'ın yeniden şekillenmesiyle ilgili hikaye çarpıcı bir sona yaklaşırken, oyuncular aynı zamanda Wrathion ve Vyranoth'un da dahil olduğu, Outland'ın Netherwing'ine ve World of Warcraft'ın Thorignir Fırtına Ejderhalarına odaklanan bir hikayeye de dalacaklar. Bu yeni bölge, yan görevler ve ilgi çekici öykülerle dolu olacak.

Guardians of the Dream yaması, kullanıcı arayüzünde bazı yeniliklerin yanı sıra yeni efsanevi eşyalar ve evrensel bir para birimi geliştirme sistemini de beraberinde getirecek. Guardians of the Dream isimli yeni bir Renown fraksiyonu da oyuna dahil edilecek, oyunculara yeni bölgede görev alarak çeşitli ödüller kazanma şansı sunulacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 09:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2023 12:21
esmerald dream ne çin malı emerald dream gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2023 10:47
Yeni patch'in çıkış tarihi belli mi acaba?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni World of Warcraft güncellemesi
İlginizi Çekebilir