Yeni Xbox aksesuarları sızdırıldı

Tunay Şahin 8.05.2023 - 13:01
Microsoft'un Haziran ayından gerçekleştireceği Showcase etkinliğinde ortaya çıkması muhtemel iki yeni Xbox aksesuarı sızdırıldı.

Billbil-kun tarafından yakında çıkacak bir Xbox Kablosuz Oyun Kumandası ve Kablosuz Kulaklığın resimleri ve fiyatı sızdırıldı. Sınırlı sayıda üretilen kumanda ve kulaklık için sırasıyla 79,99 $ ve 124,99 $ olarak fiyatlandırılmış.

Yeni Xbox Kablosuz Oyun Kumandası ve Kablosuz Kulaklığı sızdırıldı

Aksesuarlar Xbox Games Showcase öncesinde veya sırasında duyurulması bekleniyor. Daha önce de çeşitli sızıntılar gerçekleştiren Bilbil-kun'un sızıntıları doğru çıkmıştı. Bu sebeple bunların da doğru olabileceğine inanıyoruz. Ancak elbette firmadan resmi bir açıklama gelmeden bunların sadece sızıntıdan ibaret olduğunu düşünmeye devam edeceğiz.

Tweet aynı zamanda ürünlerin kod adlarını da içeriyor ve bir adet de görüntü içeriyor. Ancak bunlar ne tarz bir ürün olduklarına dair yorum yapabilmek için yeterli görüntüler değil.

Yeni Xbox Kablosuz Oyun Kumandası ve Kablosuz Kulaklığı sızdırıldı

Bununla birlikte, Xbox Games Showcase önümüzdeki ay ve bu aksesuarları tanıtmak, belki de piyasaya sürmek için harika bir fırsat yaratıyor.

Activision-Blizzard davasının sonucun açıklanmasından sonra, Microsoft'un birçok yeni ürün ve oyun ile sektördeki hakimiyet savaşında ilerleyebilmesi için duyuru yapması bekleniyordu. Starfall'un başlı başına buna yetmeyeceğini ve Redfall'un çıkış başarısızlığı göz önüne alındığında bu ürünlerin duyurusu oldukça muhtemelen görünüyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2023 10:01
ilk konsolum xb one olmuştu. şimdi de series x var. öncesinde sadece psp alabilmiştim. açıkçası xb hizmetleri çok çok iyiydi. ama son jenerasyonda ps'in dualsense'i olayı farklı bir noktaya taşıdı. gerçekten yenilikçi bir teknoloji.. xb'nin bunu kırması lazım. yoksa sonraki nesilde ps'e geçeceğim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2023 06:23
Game pass alırsanız kulaklık hediye
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2023 23:16
Tetiklere titreşim koydular xbox one döneminde kullanan oyun neredeyse yok. Forza serisi ve shadow of the tomb raider dışında görmedim. Yazık oluyor bunca potansiyele madem yaptın teknolojiyi firmaları teşvik et kullanmaları konusunda.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2023 13:35
Adamlar oyundan çok oyun kumandası çıkarıyorlar. Şaka gibi...
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2023 20:30
Tam da bunu yazacaktım. Son açıklamadan sonra milletle taştaş geçiyorlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Xbox aksesuarları sızdırıldı
İlginizi Çekebilir