Yeni Xbox Game Pass Oyunları

Tunay Şahin 21.02.2024 - 01:04
Xbox Game Pass, "Warhammer 40.000: Boltgun", "Tales of Arrise" ve "Bluey: The Video Game" gibi yeni oyunlarla PC, bulut ve konsol kullanıcılarına zengin bir içerik sunuyor

Xbox Game Pass, PC, bulut ve konsol platformları için heyecan verici yeni oyunların eklenmesiyle oyunseverlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu yeni eklemeler arasında, "Warhammer 40.000: Boltgun", "Tales of Arrise" ve "Bluey: The Video Game" gibi dikkat çeken başlıklar yer alıyor.

Yeni Xbox Game Pass Oyunları Onaylandı

Microsoft, konsollar, PC ve Xbox Cloud Gaming için Xbox Game Pass hizmetine eklenecek yeni oyun setini onayladı. "Bluey: The Video Game" 22 Şubat'ta, "Return to Grace" ve "Tales of Arise" ise bugün itibariyle servise sunuldu. Ayrıca, "Maneater" ve "Madden NFL 24" EA Play'de sırasıyla 27 ve 28 Şubat'ta kullanıcılarla buluşacak. "Indivisible" ve "Space Engineers" 29 Şubat'ta yayınlanacak.

Yeni Xbox Game Pass Oyunları Onaylandı

Mart ayının başlarında, "Warhammer 40,000: Boltgun" Game Pass'e ilk eklenen oyun olacak. Bununla birlikte, "Diablo 4"ün 28 Mart'ta satışa sunulacağı bilgisi de paylaşıldı. "Persona 3 Reload", "Bloodstained: Ritual of the Night", "Madden NFL 24" ve "Resident Evil 3" ise Şubat ayı başlarında servise eklenen oyunlar arasında.

29 Şubat'ta, "Madden NFL 22" ve "Soul Hackers 2" Game Pass erişim listesinden çıkarılacak. Microsoft, ayrıca, reklam izleyen kullanıcılara Xbox Game Pass erişimi sağlama olasılığını araştırdığını belirten açıklamalar yaptı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 02:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Xbox Game Pass Oyunları
İlginizi Çekebilir