Geçtiğimiz nesle damga vuran oyunların başında gelen ve 11.11.11 tarihinde çıkış yapan The Elder Scrolls V: Skyri, yılın oyunu dahil birçok ödülü de toplamıştı. Yıllarca konuşulan ve hala konuşulmaya devam edilen oyunun bildiğiniz gibi Special Edition versiyonuna sayılı gün kaldı. işte oyunun bu yenilenmiş versiyonu için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.
Tanıtım videosu oyunun PS4 ve Xbox One versiyonlarında nasıl bir grafiksel atlayış yaşadığının gösterilmesi ile başlıyor. Orjinal versiyonu gösterilen oyunun daha sonra yenilenen versiyonuna geçilmiş. Videonun ilerleyen dakikalarında ise oyunun önemli sahnelerine ve oynanışına yer verildiğini görüyoruz.
28 Ekim'de çıkacak olan oyunun bu yeni videosuna aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.
Okur TepkisiBu içerik sende ne uyandırdı?
İlk tepkiyi sen bırak
TES 6 gelene kadar ilgiyi sıcak tutmak lazım. Güzel bir hamle
0 puan
MO
MK Okuru
Firmaların yeni gözdesi remaster oldu hayırlısı olsun ne diyelim
0 puan
MO
MK Okuru
Maalesef dediğinde haklısın.
Ben de en başta güçlü grafik değişiklik yapacaklarını sandım. Ancak anladığım kadarıyla daha çok modcuların limitlerini genişletmek üzere böyle bir yola baş vuruyorlar.
Aslında oyun oynandıkça Bethesda için de reklam oluyor. Daha on sene TES6 gelmez ya da gelir mi?
0 puan
MO
MK Okuru
17:24
DLC'lere sahip değilim arkadaşım, niye bize bedava değil? Sanki DLC'leri bedava veriyorlar...
0 puan
MO
MK Okuru
akıllarda tek bir soru, neden tekrar çıkıyor
0 puan
MO
MK Okuru
+11111111
Adamlar daha stabil modlansın diye çıkarıyorlar resmen
Bir de konsollara kektirmek için.
Yorumlar (6)
TES 6 gelene kadar ilgiyi sıcak tutmak lazım. Güzel bir hamle
Firmaların yeni gözdesi remaster oldu hayırlısı olsun ne diyelim
Maalesef dediğinde haklısın. Ben de en başta güçlü grafik değişiklik yapacaklarını sandım. Ancak anladığım kadarıyla daha çok modcuların limitlerini genişletmek üzere böyle bir yola baş vuruyorlar. Aslında oyun oynandıkça Bethesda için de reklam oluyor. Daha on sene TES6 gelmez ya da gelir mi?
17:24 DLC'lere sahip değilim arkadaşım, niye bize bedava değil? Sanki DLC'leri bedava veriyorlar...
akıllarda tek bir soru, neden tekrar çıkıyor
+11111111 Adamlar daha stabil modlansın diye çıkarıyorlar resmen Bir de konsollara kektirmek için.