Yenileniyoruz

Merlinin Kazanı 23.07.2017 - 13:45
Ara sıra patlayabiliriz...
Merhaba sevgili takipçilerimiz. Yaklaşık dört yıldır kullandığımız tasarımımızı bir süredir sizlerden gizlice, ama önerilerinizi ve isteklerinizi göz önünde bulundurarak yeniliyorduk. Artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik nerede ise. Bu süreçte hedefimiz önceki tasarımlarımızla aynı oldu. Her zaman başka yayınların yapmadığını yapmayı, site içinde dolaşımı en rahat şekilde sunabilmeyi hedefleyerek yola çıktık. Başarılı da olduğumuza inanıyoruz.

Açılış hedefimiz öncelikli olarak haziran başı idi. Ancak bazı aksaklıklar ve düzenlemeler sebebi ile temmuz sonuna kaldı. Umuyoruz ki 28 Temmuz Cuma günü yenilenen sitemizin beta versiyonunu tüm kullanıcılarımız için açacağız. Gördüğünüz hata ve eksiklikleri bize bildirebilirseniz var gücümüzle düzenlemek için çalışırız. Aşağıda dün canlı yayında ilk defa sizler ile tanıştırdığımız yeni tasarımımız MKV3'ün videosunu da bulabilirsiniz.

Sizleri video ile baş başa bırakmadan önce önemli bir notumuz var. Sitemizin tüm alt yapısı ile birlikte veri tabanımız da çok büyük değişikliklerden geçmiştir. Bu sebeple ara ara bazı bölümlerr ya da içerikler arızalabilirler. Bunları anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz. Zira kurulan yeni alt yapımızı, gelecekte bu tarz sorunlar yaşamamak için hazırlıyoruz.

Yenileniyoruz
İlginizi Çekebilir