Yepyeni bir FPS geliyor!

Basın Bülteni 8.04.2012 - 18:35
Joygame'den yeni bir FPS yolda!
Türkiye’nin oyun ve eğlence platformu Joygame, 2012 Yazı içerisinde yepyeni oyunlarını çıkartmaya hazırlanıyor. İsimleri şimdilik saklı tutulan oyunlardan biri FPS türünde olacak. Joygame, yine adından çokça söz ettirecek bir FPS oyunuyla oyunseverleri bir araya getirmek istiyor.

Hazırlanan görseller, bazı oyun yöneticilerinin Facebook sayfalarında yayınlanmaya başlandı bile. Joygame’in Türkiye için hazırladığı oyunda, birbirinden farklı bir çok silah, silah aparatları, estetik eşyalar çokça yer alacak. Ayrıca her FPS’te görmeye alıştığımız bomba modu ve ölüm oyunu modlarının yanı sıra hiç alışık olmadığımız farklı oyun modlarını da Joygame’in bu yeni nesil FPS oyununda görebileceğiz.

Yepyeni bir FPS geliyor!
%100 Türkçe olarak çıkacak oyunda bunların yanında haritalar ve oyun modları da yeniliklerle dikkat çekecek. Oyunda Türkiye'den bir bölge de savaş haritası olarak eklenecek ve bu haritaların yanına zamanla yeni haritalar da eklenecek. Ayrıca oyun içerisindeki eşyalarla kendi karakterinizi keyfinize göre şekillendirebilmeniz mümkün olacak. Oyunla ilgili bilgiler yakında gün yüzüne çıkmaya devam edecektir.
Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2024 05:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yepyeni bir FPS geliyor!
İlginizi Çekebilir