Yepyeni bir Merlin'den merhaba!

Merlinin Kazanı 28.06.2010 - 14:30
Yeni tasarımımız ile karşınızdayız!..

Tüm Merlin’in Kazanı okuyucularına, yepyeni bir siteden merhaba!

Uzunca bir süredir, gizliden gizliye yürüttüğümüz, sır gibi sakladığımız ve içimize sinene kadar da kimseye söylemediğimiz gizli planımızın ilk parçası olan yeni nesil Merlin tasarımı karşınızda duruyor!

Aylar boyu içimizde bir uhde olarak kalan, ama işlerimizin yoğunluğundan (gerçekten!) dolayı bir türlü hayata geçiremediğimiz, yeni tasarım projesini nihayet sizlerle buluşturmanın sevincini yaşıyoruz.

Karşınızda duran bu tasarımın hazırlanması için gerçekten çok çalıştık ve yeni sitemiz ile birlikte her zaman Merlin’in Kazanı’ndan görmek istediğiniz pek çok projenin de yolu artık açılmış oldu.

Gördüğünüz, yeni nesil Merlin ruhunun ilk perdesi. Gün be gün pek çok sürpriz ile karşılaşacağınızdan emin olabilirsiniz.

Henüz çok yeni olması nedeniyle, önümüzdeki süre içerisinde, sitemizde pek çok hata ile karşılaşacaksınız. Bunları en kısa süre içerisinde düzeltecek, size daha iyi hizmet sunabilmek için elimizden geleni yapacağız. Bu süreç içerisinde, siz okuyuculardan isteğimiz, her türlü görüş, istek ve öneriniz için çekinmeden mektup2@merlininkazani.com adresine mail atmanız.

Yepyeni sürprizlerle yeniden görüşmek üzere, yeni sitemizin keyfini çıkarın!

Yorumlar 237
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yepyeni bir Merlin'den merhaba!
İlginizi Çekebilir