Yepyeni Mass Effect 3 detayları

Murat Sağlam 10.05.2011 - 12:00
Bir de "devasa" spoiler var
BioWare'in geliştirmekte olduğu yepyeni Mass Effect 3 detayları internette adım adım dolaşmaya başladı. Hatta Resmi Xbox dergisi XBM, işte bu yeni detayları ortaya çıkardı.

Yepyeni Mass Effect 3 detayları
Oyunda zıplayabilecek, yuvarlanabileceksiniz. Ayrıca "Blindfire" denilen, bir siperin arkasında saklanırken yalnızca silahı çıkararak ateş etmek anlamına gelen aksiyon da artık oyunda mevcutmuş. Oyunda halkın dostluğunu kazanırken, eğer düzgün oynamazsanız onları Reaper'lara kaptırabileceksiniz. Dostlarınızı intihar görevlerinde kaybetmek gibi bir durum olsa gerek.

Silahlarınız üç adet yüksetlme opsiyonuna sahip olacak. Dürbün, namlu ve silahın dibciği. Ayrıca silahların rengini ve kamuflajlarını değiştirebileceksiniz.Cerberus ve Husk'lar baş düşmanlarınız olacak. Cerberus askerleri ise üçe ayrılmış vaziyette, "Heavy, Medium ve Light Bruiser'lar."

Garrus'un kullandığı gibi bir göz aparatı takabilecek ve bu sayede dürbünlü olmayan silahları dürbünlüymüşcesine kullanabileceksiniz. Oyunda zırhınızın da çok daha fazla etkisi olacağı söyleniyor. XBM'in açıkladığı son detaylar bunlar ve E3 şovunda çok daha fazla detay bekliyoruz. BioWare'in de E3'te çok büyük bir açıklama ile karşımızda olması bekleniyor zaten.

Not: Yazının buradan sonraki tek cümlesi oyunla ilgili çok önemli bir detayı ortaya koyduğundan ve ağır bir "Spoiler" olacağından, istemeyenlerin buradan sonrasını okumamasını tavsiye ediyoruz.

Derginin yazının sonunda vermiş olduğu "Spoiler" Garrus'un oldukça dramatik bir sahne ile Mass Effect 3'te öleceğini söylüyor. Ne kadar doğru bilemeyiz tabi ama yine de rahatsız etmediğini söylemek yalan olacaktır.


Yorumlar 54
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 21:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yepyeni Mass Effect 3 detayları
İlginizi Çekebilir