Yerli Half Life mod'una ne dersiniz?

Aykut Göker 3.06.2010 - 12:31
Yerli Half Life mod'una ne dersiniz?
Yıl 2194...

Dünya üzerindeki savaşlar dolasıyla insanlık yok olmuştur. Bir süre sonra iklimler değişmeye başlamış, yeryüzü kabuğu atom bombaları yüzünden kavrulmuş bir hale gelmiştir. Üzerlerindeki yoğun sülfür gazı etkisiyle mutasyona uğrayan insanlar, demonic'leşmeye başlamışlardır. Angelic'de varolan tek şehre, yani Artagarath'ta bulunan gizli üsse giderek, bütün demonic'leri öldüren ve dünyayı kurtaracak enerjiyi aramaya başlayacaktır.

İşte Wail of Death'in senaryosu bu. Yerli bir ekip olan Kovan Games tarafından hazırlanan yapım, aslında Half Life-1 modu. Modellemelerin Milkshape 3D ile yapıldığı oyunun harita tasarımları da Worldcraft ile hazırlandı.

Son zamanlarda yerli yapımların sıklıkla adını duyuyoruz. Wail of Death'de bunlardan biri. Her ne kadar Half Life-1 üzerine yapılan bir mod'da olsa, Kovan Games'i çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Angelic ve Demonic'lerin kim olduğu hakkında bilgi: (Merlin'in Kazanı'na özel)

Angelic:Oyun da yönettiğimiz kişi.Angelic Dünya da tek kalan insandır. Angelic Tanrı'nın sunduğu iyilik gücüne sahip olabilen tek insandır. Onun amacı bu feryada son vermektir.Bunu da dünyayı kurtaracak enerjiyi bularak gerçekleştirecektir.

Demonic'ler:İnsanların yaptığı savaşların sonucun da mutasyona uğrayan daha önceden insanların yarattığı savaş makineleriyle birleştiği yaratıklar. Demonic'ler mutasyona uğramadan önce normal birer insandır.Savaşların etkileri onları kötülüğün içine hapsetmiştir.

Oyunun resmi internet adresi için tıklayınız.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yerli Half Life mod'una ne dersiniz?
İlginizi Çekebilir