18 aylık geliştirme sürecinin ardından Steam üzerinden yayınlandı.

Hakan Hervenik 18.01.2018 - 13:20
Türk yapımı Unrect, Steam'de yayında.

Geçtiğimiz aylarda haberini sizlerle paylaştığımız bağımsız yapım Unrect, 18 aylık geliştirme sürecinin ardından Steam üzerinden yayınlandı. 2D bir evrendeki minik bireylerin koloni kurma çabasını konu alan oyunda amacımız yaşam kaynakları toplayarak yeni koloni bireyleri üretmek ve onların güvende olacakları bir yuva inşa etmek.

Türk yapımı Unrect yayınlandı

Ürettiğimiz her bireyin sorumluluğu bizim üzerimizde, onları düşman baskınlarından korumalı ve hayatta tutmalıyız. Oyun her ne kadar platform öğeleriyle oynanıyor olsa da ufaktan kule savunma ve strateji mekanikleri de eklenmiş durumda. Kontrol ettiğimiz karakterimizin dışında, diğer bireylere de görevler vererek ve istediğimiz şekilde çalışmalarını sağlayabiliyoruz. Onları yoldaş olarak yanımıza alabilir, taretlerde nöbet tutmaları için görevlendirebilir veya öz üretim kapsüllerinde çalışarak koloninin büyümesine yardımcı olmalarını sağlayabiliriz.

Oyunda basit de olsa bir yetenek puanı sistemi de bulunuyor, İlk doğduklarında savunmasız ve size muhtaç olan koloni bireyleri çalıştıkça yetenek puanı kazanıyor ve bu puanları sağlık, üretim, saldırı gibi alanlar için kullanabiliyoruz. Üssümüze yeni ekipmanlar ekleyerek doğru bir şekilde konumlandırmalı ve uygun alanda becerikli bireylerimizi onlara yönlendirerek baskınları savuşturmalıyız. Bloklardan oluşan geniş dünyadaki mağaraları keşfederek daha fazla öz toplayabilir ve kolonimizi büyüterek daha fazla bireye sahip olabiliriz. Bu yerli yapımın mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yerli oyun Unrect yayınlandı!

Yerli oyun Unrect yayınlandı!

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
giga
giga 19.01.2018 08:20
kısa bir video inceleme çok iyi olurdu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2018 18:05
Bende oyun geliştiriyorum, size nasıl gönderebilirim?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yerli oyun Unrect yayınlandı!
İlginizi Çekebilir