Yetişkin oyunu Agony Unrated Steam'den kaldırıldı

Murathan Özlü 21.02.2022 - 16:50
Yetişkin oyunu Agony Unrated Steam'den gizemli bir şekilde kaldırıldı. Yapımcı Madmind Studios'a göre, oyunun normal ve sansürsüz versiyonları kaldırıldı.

2018 yılında çıkan, yetişkin oyunu Agony'nin sansürsüz versiyonu olan Agony Unrated Steam'den gizemli bir şekilde kaldırıldı.  Cehennemden kaçmaya çalışan bir ruhu kontrol ettiğimiz, cinsellik barındıran Agony'nin sansürsüz versiyonu Agony Unrated 2018 yılının sonunda çıkmış ve oyuna hali hazırda sahip olanlara ücretsiz olarak verilmişti. İki Agony oyununu da maddi anlamda beklentileri karşılayamadı.

Yetişkin Oyunu Agony Unrated Steam'den gizemli bir şekilde kaldırıldı

Oyunun yapımcısı Madmind Games, yayınladığı blog yazısında iki Agony oyununun da Steam tarafından kaldırıldığı belirtmiş:

"Çoğunuzun bildiği gibi, eğer zamanında Agony'i aldıysanız Agony Unrated'da kütüphanenize ücretsiz olarak ekleniyordu. Bu, en başından beri planladığımız bir şeydi ve politikamızda değişen bir şey olmadı" ifadelerini kullanan stüdyonun açıklaması şöyle devam etmiş;

Yetişkin oyunu Agony Unrated Steam'den kaldırıldı

"Ancak bildiğiniz gibi, bu tarz oyunlar Steam platformunda belli zorluklar ile karşılaşıyor. Maalesef oyunların neden Steam'den kaldırıldığını bilmiyoruz ve kendi imkanlarımız ile oyunları geri ekleyemiyoruz. Steam'in destek hattıyla görüşme içindeyiz ve herkesi memnun edecek bir sonuca ulaşmayı umuyoruz."

Ancak Steam forumlarında oyuncular Madmind Studios'u oyunun kaldırılmasından sorumlu tutmuşlar ve oyuna olumsuz inceleme göndermeye başlamışlar.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 10:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2022 21:31
Steam'de hali hazırda hentai oyunlar satılıyor. Bu oyunun cinsellik kısmından dolayı kaldırılması saçma olur o yüzden. Ama bebek öldürme gibi sapkın sahneler var, o yüzden satılmasına karşıyım hatta firma batsa bile üzülmem. Sapkın bir oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yetişkin oyunu Agony Unrated Steam'den kaldırıldı
İlginizi Çekebilir