Yiğit Duman'ın Anlam Çıkar isimli kitabı yakında çıkıyor

Korhan ONUK 1.12.2018 - 15:38
Bu kez anlam çıkaracağız.

Sosyal medyada tanınan isimlerden birisi olan Yiğit Duman, bu sefer çıkaracağı kitapla anılıyor. Anlam Çıkar ismini verdiği kitap yakında sevenleriyle buluşacak.

Yiğit Duman'ın kitabı çok yakında çıkıyor.

İnternet ortamında yazdığı Bitmeyen Saatler yazı serisi ile kendine has bir kitle oluşturan Yiğit Duman'ın yeni kitabı Anlam Çıkar çok yakında çıkış yapacak. Daha önce Merlin'in Kazanı'nda da yazarlık yapan genç yazar, bu kitabı hayranlarının geri dönüşleri neticesinde yazma kararı almış.  Yazar kendinden; "Bu yaşıma kadar hep yazdım, bundan sonra da yazacağım. Kitap aslında bir süredir hazırdı, ancak beklemek istedim. Yazdığım yazılara yapılan dönüşlerden sonra da kitabı piyasaya sürmeye karar verdim. Eleştirilere her zaman açık oldum, olmaya da devam edeceğim. Her zaman bir şeyler öğrenmeye devam edeceğim." sözleriyle bahsediyor.

Anlam Çıkar'ın arka kapağında tüm insanların temenni ettiği şeyler yer alıyor. Kitabın arka kapak yazısı; "İnsanlığa Hasret... İnsanlığa hasretim ben... Gönlümde barış, kalbimde sevgi. Aklımda huzur, kafamda mutluluk. Bir dünya düşünüyorum; sonsuz, uçsuz bucaksız “ merhamet “ ile dolu... Çocukların ölmediği, ırkçılığın olmadığı, hayvanlara tecavüz edilmediği... Bir sofra kuruyorum bu dünyanın tam ortasına, meridyenler eşit, topraklar aynı ve bolca da çeşit; Türk’ten Meksikalı’ya, Amerikalı’dan Rus’a... Herkes eşit, terazi tarafsız. Yaşayanlar hür, sınır olmadan özgür. Savaş yok, çünkü gerek de yok. Dinlere saygı, insan seçimlerine saygı. Kahramanın “ tüm canlılar “ olduğu bir dünya. İnsanlığa hasretim ben.." şeklinde olmuş. 

Anlam Çıkar kitabı deneme ve yazın türünde olacak. Kitap ilk önce orijinal el yazmasıyla yazılmış ve daha sonrasında dijital ortama aktarılmış. Semerci Yayınları tarafından basılan kitabı 3 Aralık 2018 tarihi itibariyle D&R, Kitapyurdu ve İdefix üzerinden temin edebilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.12.2018 13:23
Sitelerde yazdığı yazılardan sonra kitabı beklememek bir garip olurdu doğrusu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2018 15:57
Tebrikler güzel insan, yolun açık olsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2018 15:51
Kendisiyle daha önce tanışma fırsatımız oldu Kadıköy'de ve gerçekten harika birisi. Tüm ülkeye örnek olması dileğiyle umarım başarıları gitgide artar ..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yiğit Duman'ın Anlam Çıkar isimli kitabı yakında çıkıyor
İlginizi Çekebilir