THQ Nordic, TimeSplitters serisinin haklarını aldığını duyurdu

Ersin Kılıç 15.08.2018 - 10:27
Oyunun hakları el değiştirmeye devam ediyor

THQ Nordic çatısı altında yer alan Koch Media, TimeSplitters serisinin haklarını aldığını duyurdu. İlk oyunu 2000 yılında çıkan ve o döneme damga vuran TimeSplitters serisinin hakları bir kez daha el değiştirdi. Free Radical Design tarafından yapılan ve başarılı olan ilk oyunun ardından daha sonra TimeSplitters 2 ve TimeSplitters: Future Perfect oyunları da yapılmıştı.

TimeSplitters serisi bir kez daha el değiştirdi

2005 yılında çıkan Future Perfect oyunundan sonra ise işler seri için ters gitmeye başladı. 2007 yılında TimeSplitters 4 duyurusu yapılsa da oyunun yapım aşaması planlandığı gibi gitmedi ve 2009 yılına gelindiğinde serinin hakları o dönem oldukça popüler olan Crytek tarafından satın alındı. Dönem dönem gündeme gelse de Crytek'in çöküşünden sonra ise resmi sitesinde yapılan bazı değişiklikler dışında oyuna dair somut bir içeriğe ulaşamamıştık.

İşte bugün TimeSplitters serisinin bir kez daha el değiştirdiği açıklandı. THQ Nordic oyunun haklarını aldığını duyurdu ve bir nevi TimeSplitters serisi tekrar yuvaya dönmüş oldu. Bunun nedeni ise Free Radical firmasının şu anda Deep Silver Dambuster ismi ile THQ Nordic çatısı altında bulunmasından kaynaklanıyor. THQ Nordic bu oyun dışında ayrıca Second Sight haklarını da almış durumda.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yılan hikayesine dönen TimeSplitters hakları yine el değiştirdi
İlginizi Çekebilir