Yılbaşı eğlencesi Kızak Haritası ve Tombala Paramanya’da

Furkan Güler 26.12.2018 - 16:53
Oyunun içerikleri oldukça geniş.

Netmarble Türkiye tarafından yayınlanan, Türkiye’nin ilk mobil espor oyunu Paramanya, en iyi ve en kapsamlı güncellemesi ile oyunculara eşsiz bir yılbaşı keyfi sunuyor. Bu güncelleme sayesinde, Türkiye’nin en sevilen mobil oyunu Paramanya’nın hem içeriği hem de oynayış tarzı çok daha eğlenceli hale geliyor.

Paramanya ülkemizde büyük bir kesime hitap ediyor

Paramanya’ya eklenen Kızak Haritası, neşeli bir kış ortamını oyuna taşırken rakipleri kızakla sürükleme ve ekstra elmas kazanma fırsatı sunuyor. Yeni yıl eğlencesini artıracak Tombala sistemi ise günlük ve haftalık görevleri tamamlayan oyunculara elmas, altın, yıldız puanı, yonca ve daha birçok ödül kazandırıyor.

Oyuna yeni eklenen Arena sistemi ile yıldız puanı toplayarak en güzel karakterleri ve aksesuarları kazanmak mümkün. Ayrıca Whatsapp eklentisi sayesinde, artık oyuncular arkadaşlarını Whatsapp üzerinden davet edebilir.

Kızak Haritası ve Tombala ile yılbaşı neşesi

Tüm bunlara ek olarak, kayıt sistemi sayesinde artık Paramanya oyunları kolayca kaydedip sosyal medyada paylaşma imkanı sunuyor.

Ücretsiz indirme, Türkçe seslendirme, tüm mobil cihazlara uyumluluk gibi özelliklerin yanı sıra Paramanya, oyunculara zarları yuvarlayıp ister arkadaşlarıyla ister aileleriyle dünyayı turlama fırsatı sunuyor. Ayrıca oyunda bulunan birbirinden farklı haritalar, yepyeni karakter kartları, aksesuarlar ve zar tiplerinin kombinasyonuyla mobil masa oyunlarına strateji faktörünü de katıyor.

Özel günlere ait etkinlikler ve sürpriz hediyelerle sürekli eğlenceyi ve heyecanı zirvede tutarak Türkiye’de ve tüm dünyada herkesi etkisine alan mobil oyun Paramanya, oyun tutkunlarına yeni aksiyonlar ve maceralar sunmaya devam edecek.

Paramanya oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

-Basın bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yılbaşı eğlencesi Kızak Haritası ve Tombala Paramanya’da
İlginizi Çekebilir