Yılbaşı Gecesi filmi için yeni poster geldi

Ersin Kılıç 12.12.2022 - 17:59
Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı ve zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Yılbaşı Gecesi filmi için yeni bir poster yayınlandı.

Disney+ servisi son dönemde çıkardığı yerel içerikler ile dikkat çekiyor. Platforma özel ortaya çıkan yapımların yanı sıra firmanın Recep İvedik gibi sevilen serilerin yeni halkalarını da yayınlamaya başladığını görmüştük. Yakın dönemde ise Gülse Birsel imzalı Yılbaşı Gecesi filmi yayınlanacak. İşte bu film için yeni bir poster de yayınlandı. Film hakkında verilen detaylar ve poster şu şekilde;

Yılbaşı Gecesi filmi için yeni poster 

Yapımını BKM’nin üstlendiği, Gülse Birsel’in özlenen, güçlü ve eğlenceli kaleminin, Ozan Açıktan rejisi ile buluştuğu ‘Yılbaşı Gecesi’ filmi için meraklı bekleyiş sürüyor. The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+’ta 30 Aralık’ta seyirciyle buluşacak filmin hikayesi ve (alfabetik sırayla) Alican Yücesoy, Alina Boz, Ayta Sözeri, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Emir Benderlioğlu, Fatih Artman, Gülse Birsel, İrem Sak, Kubilay Tunçer, Nazmi Sinan Mıhçı, Serkan Keskin, Şebnem Bozoklu, Zeynep Güngör’den oluşan dev kadrosu şimdiden çok konuşuluyor. Geçtiğimiz günlerde teaser afişi ve fragmanı yayınlanan filmden bu kez de yeni afiş izleyicilerle buluştu.

Yılbaşı Gecesi filmi için yeni poster geldi

Film, pandeminin sonlarına yaklaştığını umarak uzun bir zaman sonra tüm sevdikleriyle bir arada Yılbaşı Gecesi’nde buluşmaya hazırlanan Didem’in yılbaşı sabahında aldığı tatsız haberle başlar. Günlerdir sevdikleriyle birlikte Yılbaşı Gecesi’ni kutlamayı hayal ederken son anda ilan edilen sokağa çıkma yasağı Didem’in tüm hayallerinin yıkılmasına sebep olur.

Ozan pandemi süreci boyunca eve hapsolmuş olan eşinin günlerdir özenerek hazırlandığı Yılbaşı Gecesi’ni kötü geçirmemesi adına, çareyi sitedeki komşularını kapı kapı gezerek partiye çağırmakta bulur. Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanların yanlışlıkla çağırıldığı bu komşu partisinin neye yol açacağı ve nasıl bir ‘Yılbaşı Gecesi’ geçirecekleri ise büyük bir merak konusudur. 

Başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesiyle seyirciye bol kahkaha vadeden ‘Yılbaşı Gecesi’ filmi 30 Aralık’ta sadece Disney+’da izleyicisiyle buluşacak! 

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2022 04:50
Yılbaşı ve kapalı kadın. Din sömürüsü de geldi. Kapalılarda yılbaşı eğlencesi yapar. Alemlere akar. İşte aradığınız islamiyet. Malesef uyuyoruz.
ImpoliteKD
ImpoliteKD 16.12.2022 03:26
Christmas ile yılbaşını karıştırmışsın ve üzerimize cehalet atan bir yorum yazmışsın. Keşke biz de üzerine kolayca kültür atabilsek fakat o kadar eksidesin ki çabamız boşa gider.
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2022 15:36
İslam anlayışına ters bir düşünce sözde isa severlerin yeni yılını kutlamak bir müslümana yakışmaz ha ben onlarla aynı moddayım dersen bilemem.
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2022 18:41
Kapalı kadın rus da olabilir, sonuçta biz bu tür türbanı yabancılardan aldık.
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2022 17:32
oha be buradada senin gibi yobaz tipler gorduk ya ne diyim merlininkazani lan bura defolun gidin.
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2022 16:17
Yılbaşı herkes içindir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2022 19:52
Neden, bütün karakterleri tek bir afişe koyma gibi bir alışkanlık var, bizim sinema sektöründe?
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2022 12:55
Filmin pazarlamasina oyuncu kadrosu cok dahil ediliyor Turk film sektorunde, ondandir belki.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2022 02:22
Olm biz Netflix Disney+ gibi platformlar TR'ye geliyor dediklerinde böyle bir şey hayal etmemiştik.. TR sinema-dizi sektörüne hayranım cidden. Hem yerden yere vurup eleştiriyorlar hem de hala aynı kalitede yapımlarda oynamaya devam ediyorlar. İşin garibi bu kadar adamı bunun için bir araya getirmşlr
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2022 18:48
Disneyin Türkiye temsilcisi umarım bu eleştiriyi okursun.
Yahu yerli yapım yapıcaz diye ucuz seviyesiz herşeyi platforma tıkıştırmayın.Recep ivedik 7 şuana kadarki yapımlar arasında en kötüsü olmuş.Hiç sevmedim.Buda eminim öyle ucuz bi yapımdır.Zaten fragmanlardan ne olduğu çok basit anlaşılıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yılbaşı Gecesi filmi için yeni poster geldi
İlginizi Çekebilir