Yılbaşı tatili, Sword of the New World heyecanıyla başlıyor!

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Yılbaşı tatili, Sword of the New World heyecanıyla başlıyor!
Sword of the New World, yılbaşına özel olarak hazırladığı etkinliklerle oyuncuların yeni yılını kutluyor.

Sword of the New World’de (www.gamersfirst.com) yeni yıl etkinlikleri başlıyor. Tematik özel eşyalar ve oyun için etkinliklerin yer aldığı Sword of the New World’de oyuncular yeni yıla, özel sürprizlerle giriyor.

Oyun içi etkinlikler

23 Aralık - 6 Ocak tarihleri arasında sürecek olana Kar Mücadeleleri (Snow Drop Challenge) Etkinliğinde oyuncular NPC’nin söylediği şeyleri aynen uygulayarak zamana karşı yarışıyorlar. 3 kez meydan okunan ve kazanan oyuncular sergiledikleri performanslarına göre çeşitli ödüller kazanacaklar. Ödüller arasında Noel çorapları, yılbaşı ağacı, Yılbaşı fişekleri ya da deneyim kartları yer alıyor.

Diğer etkinlik olan Kaplan Yılı Etkinliği ise yine 23 Aralık - 6 Ocak tarihleri arasında düzenleniyor. Sword of the New World bu yılbaşında Kaplan Yılı’nı da kutluyor. Oyuncular çeşitli mini-oyunlara katılarak pek sevimli bir oyuncak Kaplan kazanıyorlar.

Sword of the New World'de serüven açık denizlerde geçiyor ve korsan savaşları konu ediliyor. Karakterler zamanla güçlenerek yetenekleri artınca farklı ekipmanları kullanabilir hale gelebiliyor. Oyuncular isterlerse tek başlarına isterlerse de farklı klanlara katılarak mücadele edebiliyor. 20. seviyeye ulaşıncaya kadar oyun ücretsiz oynanabiliyor.

Oyuncular, oyunla ilgili değişiklikleri ve sohbetleri takip edebilemek için aşağıdaki linkleri kullanabiliyor.

Sword of the New World(anasayfa) – www.gamersfirst.com/swordofthenewworld
Twitter - @SOTNW
forums.gamersfirst.com




Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2024 20:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yılbaşı tatili, Sword of the New World heyecanıyla başlıyor!
İlginizi Çekebilir