Yine ve yeniden Trine 2!

Batuhan Kavruk 17.03.2012 - 00:37
Daha büyülü, daha muazzam bir manzara için..
Favori üçlümüzü özlediniz mi? Merak etmeyin, bizi o derin hasrete mahkum etmeden tekrar karşımızdalar. Hemde bu sefer farklı ve yepyeni maceralarla. Frozenbyte, şu sıralar Trine 2'nin Expansion Pack'i için çalışıyor ve bu paket tamamiyle indirilebilir bir içerik olarak karşımıza çıkacak.

Bu yıl içinde gelecek olan Trine 2 (Muhtemelen yazdan önce), 6 yeni Campaign haritası, yeni düşmanlar ve yeni hareketlerle geliyor olacak. Bunlardan en güzel ve en görkemli özelliklerden biri kesinlikle büyücümüz Amadeus'un çıkarabileceği 'Gravity Bubble' olacak. Yer çekimi kuvvetini belli bir miktarda azaltmamıza yardımcı olacak olan bu özellik, aynı zamanda objeleri havada hareket ettirebilmemize ve onları zıplatma oranımızı yükseltebilmemize yarayacak. Böyle bir özelliğin geldiğini düşünürsek, sanırım bu özelliğe bağlı olarak geçebileceğimiz yeni bölümlerinde gelecek olması muhtemel.

Yine ve yeniden Trine 2!
Expansion Pack'in fiyatı konusunda herhangi bir bilgi vermeyen Frozenbyte, en azından fiyatın 'makul' olacağını belirtti. Bir çok oyunun devamının çıkması anlamsızken, Trine 2 bu konuda gerçekten mantıklı ilerliyor gibi görünüyor. Bekleyip, göreceğiz..
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yine ve yeniden Trine 2!
İlginizi Çekebilir