Young Mazino, The Last of Us 2. Sezona Katılıyor

Utku Biçer 11.01.2024 - 15:36
HBO’nun izleyicileri ekrana kitleyen dizisi The Last of Us, kadrosuna yeni bir oyuncu ekledi. Last of Us 2. Sezon’da Jesse karakterini Young Mazino canlandıracak.

HBO’nun izleyicileri ekrana kitleyen The Last of Us dizisi, aktör Young Mazino’nun dizinin ikinci sezonu için kadroya katıldı. Ünlü aktör Jesse karakterini canlandıracak. Mazino, The Last of US Part II’deki 2. sezonda Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie) ve yeni katılan Kaitlyn Dever’e (Abby) eşlik edecek.

Young Mazino, The Last of Us 2. Sezonda Joel ve Ellie'ye Katılıyor

Mazino, muhteşem oyunculuğuyla en çok Netflix’teki Beef rolüyle tanınıyor. Dizide Joel’in güvendiği, Jackson’ın güvenilir bir sakini ve Ellie’nin bir arkadaşı olan Jesse’yi canlandıracak. Dizinin karakterlerle ilgili resmî açıklaması şöyle: “bazen korkunç bedeller ödemek pahasına, herkesin ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarının önüne koyan, toplumunun temel direği”.

Young Mazino, The Last of Us 2. Sezonda Joel ve Ellie'ye Katılıyor

Geliştirici Naughty Dog, Young Mazino’nun rolü üstülendiğini görmekten “çok heyecanlı” olduğunu söyledi. Dizinin başrol oyuncuları Neil Druckmann ve Craig Mazin de oyuncu seçimi konusunda şunları dile getirdi “Young, onu gördüğünüz anda inkâr edilemez olan nadir aktörlerden biri. Ona sahip olduğumuz ve birlikte bu projede yer aldığımız için çok şanslıyız. İzleyicilerin Young’ın dizimizde parlayışını görmeleri için oldukça sabırsızlanıyoruz.”

Young Mazino, The Last of Us 2. Sezonda Joel ve Ellie'ye Katılıyor - 1

Naughty Dog’un PlayStation’daki Last of Us serisinin hayranları, HBO’nun ikinci sezonu için oldukça sabırsız. İlk sezon, ilk oyunun ve Left Behind DLC’sini kapsayan kısım geçen yılın Ocak ayında çıkmıştı. HBO, dizinin gelecek yıl gösterime girmesi için planlanan ikinci sezonun olacağını hemen doğrulamıştı. İlk sezon izleyicileri tarafından oldukça sevilmişti. Bu ayın sonlarında yeniden düzenlenecek olan The Last of Us Part II’ye nasıl uyarlanacağını görmek için sabırsızlanıyoruz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 14:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2024 23:23
iyi bu sezon joel den yani pedro pascal dan kurtuluyoz sonunda. çok kötü bir oyuncu.
MK Okuru
MK Okuru 12.01.2024 21:23
Kotu derken?
MK Okuru
MK Okuru 12.01.2024 16:27
Bu dizide mi kötü oynuyor, yoksa genel anlamda kötü bir oyuncu mu? Çünkü bence yetenekli bir oyuncu gibi. Sizin fikirlerinizi öğrenmek isterim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.01.2024 21:17
Sen Pedro Pascal'dan daha iyi oynarsın da hakkını yemişlerdir.. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Young Mazino, The Last of Us 2. Sezona Katılıyor
İlginizi Çekebilir