Youtube CEO'su: Logan Paul, YouTube'dan atılmayı hak etmiyor

Hakan Hervenik 13.02.2018 - 16:09
Ünlü CEO'dan Logan Paul açıklaması.

Logan Paul'un Japonya'da neler yapığını hepimiz biliyoruz. Ortalığı birbirine katan hiperaktif arkadaşımız, Japonların huzurunu bozmakla kalmayıp, intihar ormanında bulduğu ölü bedeni YouTube kanalında yayınladı. Peki, o günden sonra neler değişti? Bir çok sponsorunu kaybeden ve YouTube'a ara vermek zorunda kalan Logan Paul, geçtiğimiz hafta tekrar kanalında videolarını yayınlamaya başladı.

Logan Paul, YouTube'dan atılmayı hak etmiyor

Youtube CEO'su Susan Wojcicki, Logan Paul ile alakalı bazı açıklamalar yaptı. Katıldığı bir konferansta kendisine Logan Paul sorusu geldikten sonra içtenlikle cevap veren ünlü CEO, Logan Paul'un Youtube'dan atılmayı hak edecek bir suç işlemediğini belirtti. Konferansın moderatörü Kara Swisher tarafından, ''Logan Paul neden Youtube'dan uzaklaştırılmadı?'' sorusuna ise Susan Woiciciki cevap olarak, ''Logan, Youtube'dan üç uyarı alacak kadar büyük bir eylemde bulunmadı. İnsanları istediğimiz gibi sistemimizden atamayız. Sistemden uzaklaştırma cezası için bir kural ihlali olması gerek. Bu bir tür hukuktur.'' ifadelerini kullandı. Ayrıca açıklamalarına devam eden ünlü CEO, ''Bir kesim tarafından uygunsuz bulunan video diğer kesim tarafından uygunsuz bulunmayabilir. Biz, sahip olduğumuz tutarlı yasalar sayesinde milyonlarca içerik sahibi kullanıcılarımıza ulaşıyoruz.'' açıklamasını yaptı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2018 21:58
Youtube videosunda ceset göstermek ihlal değil mi? Madem serbest youtube neden hala deep webe dönmedi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2018 20:45
işte ölü adam gösterip bir ton olaylar yaşayan adam işte saçını kesti televizyona falan çıktı hatta ettim affedin dedikten sonra çektiği ilk videolarda ölü fareye elektrik vermesi nasıl bir kafadır
Kalan Karakter: 300 Gönder
YouTube CEO'su: Logan Paul, YouTube'dan atılmayı hak etmiyor
İlginizi Çekebilir