Youtube'da 80 yaşındaki Shirley teyze rüzgarı

Onur Güner 22.08.2016 - 21:29
Yılların koca çınar oyuncusu be
Ne demişler? Ne okumanın ne de oyuncu olmanın yaşı yoktur. Gerçekten doğru bir söz. Çünkü Youtube üzerinde oyun videoları çeken Shirley teyze, bizim gibi oyunculara taş çıkarıyor.
Günlük olarak milyonlarca kişinin ziyaret ettiği Youtube'dan gün geçmiyor ki ilginç haberler gelmesin. Özellikle oyuncuların aktif olarak kullandığı video platformunda yaşanan son olay ise Shirley Curry adlı bu teyzemiz oldu. Kendisi Amerika'nın Virginia eyaletinde yaşıyor ve 80 yaşında olmasına rağmen oyun oynamayı çok seviyor. Eğlenerek oynadığı oyunların videolarını çeken Shirley teyze, çektiği bu videoları Youtube kanalı üzerinden yayınlıyor. Kanalında 135 binden fazla abonesi olan Shirley teyzenin en sevdiği oyunlar ise, The Elder Scrolls V: Skyrim ve ARK Survival oyunları.

Youtube'da 80 yaşındaki Shirley teyze rüzgarı
Hayranlarına karşı tamamen mütevazi olan Shirley teyze, bir o kadar da utangaç. Videolarında kamera açmayan Shirley, bunun sebebi olarak utangaç olmasını ve oyunun ekrandaki görüntü bütünlüğünü bozmak istememesine bağlıyor. Hayranları da bu kararına saygı gösteriyorlar. Kendisi gayet sakin bir ses tonuna sahip ve oyunlarda karşılaştığı zorluklara karşı da oldukça ılımlı. Shirley teyzenin ise gerçekleştirmek istediği diğer hayali, bir blog sayfası açarak onun kuşağındaki diğer kişileri de oyun oynamaya teşvik etmek. Bakalım bu hayalinde başarılı olabilecek mi?
Unutmadan geçmeyelim; Shirley teyzenin Youtube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 18:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2016 12:35
yuzde doksan fake bi hesap haber yapmak bile yersiz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2016 10:35
BEN, 89 YAŞINDAKİ ZARZOR ELLERİNİ KALDIRABİLEN NENEMİ OYUN OYNAMAYA TEŞVİK ETMEYE ÇAILIŞIORUM AMA BAŞARAMIYORUM HUYSUZLUK+MIZMIZLIK YAPIYOR. HELP MERLİN HELP SHIRLEY TEZYE :)!!!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2016 02:43
ah be genç olsaydı kesinlikle evlenme teklif eder bi ömür beraber oynayıp öyle ölmek isterdim :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
Youtube'da 80 yaşındaki Shirley teyze rüzgarı
İlginizi Çekebilir