Milyonların izlediği YouTuber kardeşler serbest bırakıldı!

Furkan Güler 14.12.2018 - 03:12
Müptezel Samet back in town

Geçtiğimiz gün sabah saatlerinde 26 ilde düzenlenen narkotik operasyonunda gözaltına alınan Deep Turkish Web kanalının sahipleri Emre ve Erdi Kızgır kardeşler, akşam saatlerinde serbest bırakıldılar. İkilinin gözaltına alınma sebebi olarak ise gençleri uyuşturucu madde kullanmaya teşvik ettikleri gösterilmişti. Ancak iki kardeş, gençleri uyuşturucu kullanmaya teşvik etmek yerine, uyuşturucu satanları ve kullananlarla dalga geçtikleri videolarla ünlü olmuştu. Yani arada büyük bir çelişkinin olduğunu söyleyebiliriz.

Deep Turkish Web serbest bırakıldı

YouTuber kardeşler serbest bırakıldı!

Avukat Cihat Duman ise iki YouTuber serbest kaldıktan sonra "Mizah zekanın zekatıdır. İfade hürriyeti anamızdır diyerek savunduğumuz genç müvekkilleri büyük üstad Osman S Aydın ile birlikte savunduk. İmza kontrolü ile serbest kaldılar" açıklamasını yaptı. İnternet ortamında oldukça ünlü olan ikili, daha öncesindeyse YouTube'a atılan yorumları seslendirdikleri videolar yapıyorlardı. Bu temaları sayesinde de büyük takipçi sayılarına ulaşan Deep Turkish Web kanalı, şu anda Türkiye'nin hızlı büyüyen YouTube kanalları arasında bulunuyor.

Son olarak geçtiğimiz dönemlerde başka bir YouTube kanalı olan Bali Show'un sahibinin de aynı sebeplerden ötürü mahkemeye çıktığını ve şu anda hapiste olduğunu belirtelim.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 14:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2018 12:58
ne oluyor kardeşım burada? ne bu tantana?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2018 10:20
Polise bile adları duyulsun diye prim vermişlerdir. Yada bilerek yakalandırtmışlardır kendilerini. Şimdi yeni videolar daha fazla izlenir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2018 09:19
reklama bak
Kalan Karakter: 300 Gönder
YouTuber kardeşler serbest bırakıldı!
İlginizi Çekebilir