YouTuber'ların toplandığı Fortnite yayını izlenme rekoru kırdı

Furkan Güler 26.03.2018 - 14:02
Keramet Fortnite'da olabilir...

Geride bıraktığımız hafta oyun yayıncılığının YouTube tarafında ilgi çekici bir gelişme yaşandı. Elrubius isimli ve 28 milyon aboneye sahip İspanyol bir YouTube yayıncısı, 100 büyük İspanyol yayıncıyı bir araya toplamak için çağrıda bulundu. 100 kişi olmasa da, hatrı sayılır bir YouTube topluluğunu bir araya toplayan Elrubius, yayınında 1 milyon izleyiciyi de bir araya toplamayı başardı. Sadece eğlenmek için bir araya toplanan yayıncılar, 3.30 saat boyunca Fornite oynadılar.

Elrubius'un Fortnite yayınını 1 milyon kişi izledi

YouTuber'ların toplandığı Fortnite yayını izlenme rekoru kırdı

Geride bıraktığımız hafta ise Ninja isimli Fortnite yayıncısı, 600 bin ile yeni bir izlenme rekoru kırmıştı. Hatta yayınında şarkıcı Drake'i de alan yayıncı, saatler boyunca ünlü şarkıcı ile Fortnite oynamıştı. Ancak Elrubius'un 1 milyon izlenen canlı yayını, yayıncılar arası rekabeti daha da kızıştırdı.

Diğer bir yandan Twitch altında daha az izleyici kitlesine hitap eden YouTube Gaming'in, aslında ne kadar büyük bir kitleye hitap ettiği de belli olmuş durumda. Yayınına katılan yayıncılara teşekkür eden Elrubius, ilerleyen dönemlerde benzer bir formatta başka bir yayın daha yapacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
YouTuber'ların toplandığı Fortnite yayını izlenme rekoru kırdı
İlginizi Çekebilir