Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Yumruk atarak Dark Souls'ta boss öldüren oyuncuya tebrik yağdı

Biz susalım, yumruklar konuşsun.

Yumruk atarak Dark Souls'ta boss kesen oyuncu ünlü oldu

Video oyun dünyasının günümüzden en zor oyunlarından bir tanesi olarak gösterilen Dark Souls serisi, milyonları aşan oyuncu sayısı sayesinde büyük bir kitleye ulaşmayı başardı. Üçüncü oyunu sayesinde oyunculara ölümlerden ölüm beğendiren yeni oyunda ilgi çekici bir olay daha yaşandı. Oyunun bölüm sonu canavarlarını adı gibi bilen EIM64 isimli YouTuber, Yhorm the Giant adını alan bossu çıplak elleri ile yumruk atarak öldürmeyi başardı. Büyük olmasına karşın anim hareketleri sayesinde oyunculara zor anlar yaşatan zorlu bölüm sonu canavarını normal bir şekilde kesmek oldukça zor. Ancak bu oyuncunun Yhorm'u yumrukları ile öldürmesi, bazı bu yüzden kıskandırdı.

Çılgın oyuncu, Dark Souls 3'ün en zor bosslarından birini yumrukları ile kesti


Ana hikayede ilerlemek için kesilmesi zorunlu olan bu bölüm sonu canavarını öldürmek için tam bir buçuk saatini harcayan EIM64 ise bossu öldürdükten sonra internette ünlü oldu. Boss'un her bir saldırısından ustalık ile kaçan oyunu, minik darbelerini uzun bir süre boyunca bossun üzerinde harcadı. Eğer sizin de bu tarz ilgi çekici rekor denemeleriniz varsa, yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (4)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

şu sağ yukarda gamepadi nasıl çıkartıyoruz?

0 puan
MO
MK Okuru

mk, yhormu öldürmek aslında hiç de zor değil, kılıcı aldıktan sonra oldukça kolay hatta belki en kolay bosslardan biri, fakat adamın yaptığı takdire şayan 1.5 saat boyunca odağını hiç kaybetmemiş tek hit bile almadı :D

0 puan
MO
MK Okuru

ben yapsam tek hit bile almadan son canına kadar gelirdim son canda bana tek atardı boss :D kesin böyle olurd mk :D

0 puan
MO
MK Okuru

hasss 1.34 saat

0 puan