Yüzüklerin Efendisi dizi setinde yaralanan dublör ameliyata alındı

Eren Eroğlu 1.07.2021 - 15:21
Mad Max: Fury Road ve Wonder Woman 1984 gibi yapımlarda da dublörlük yapmış olan Dayna Grant, Yüzüklerin Efendisi setinde talihsiz bir kaza geçirdi.

Yakın zamanda Yüzüklerin Efendisi dizi projesinde de yer alan dublör Dayna Grant bir kaza geçirmiş ve ailesi ile arkadaşları ameliyat parasını karşılamak için 60.000 NZD (Yeni Zelanda Doları) yardım kampanyası başlatmıştı. Bir Yüzüklerin Efendisi hayran sitesi olan theonering.net ise Twitter paylaşımlarında bu kazanın Yüzüklerin Efendisi dizi setlerinde yaşandığını belirtti. Diğer taraftan Yüzüklerin Efendisi hayranları, hastane masraflarını karşılamadığı için Amazon’a tepki gösteriyor.

Yüzüklerin Efendisi dizi setinde talihsiz kaza

GameSpot ise olayın bundan ibaret olmadığını iddia etti. Site, Grant için açılan yardım kampanyasında bu olayın hangi projede çalışırken yaşandığının belirtilmediğini ve Grant’ın Mart ayında bu düşüşü gerçekleştirdikten sonra hafif sarsıntı teşhisi konduğunu, işe geri dönmesinde herhangi bir sıkıntı olmadığının söylendiğini belirtiyor. Grant bu düşüş gerçekleştiğinden beri dört farklı prodüksiyon üzerinde çalışmış ve hafta sonları bir dublör eğitim kampı işletiyormuş.

Yüzüklerin Efendisi dizi setinde yaralanan dublör ameliyata alındı

Grant, Mad Max: Fury Road, Ash vs. Evil Dead, Wonder Woman 1984 ve Xena Warrior Princess gibi yapımlarda dublör olarak çalışmıştı. Aynı zamanda Grant, IMDB sayfasına Yüzüklerin Efendisi dizisinde dublör olarak listeleniyor. Dizi, Amazon Prime Video'niu bir parçası olacak. 1.6 trilyon dolarlık şirketin sadece Yüzüklerin Efendisi Sezon 1’e 465 milyon dolar harcadığı da biliniyor.

Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizi projesi (Lord of the Rings) ‘’Güneşin İkinci Çağı’’ olarak anılan Orta Dünya’nın kadim zamanlarında geçecek. Amazon Stüdyoları Müdürü Jennifer Salke ise ‘’Yüzüklerin Efendisi dizisi ne zaman çıkacak?’’ sorusunu cevaplamış ve dizi çekimlerinin 2021 yılında tamamlanacağı belirtilmişti.

Yüzüklerin Efendisi dizisi oyuncusu Tom Budge, canlandırdığı karakteri ile ilgili yaratıcı farklılıklardan dolayı yılın başlarında diziden ayrılmıştı. Daha önce Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Frodo ve Aragorn’u oynayan aktörler Elijah Wood ve Viggo Mortensen dizi ile ilgili endişe duyduklarını belirtmişlerdi. Yüzüklerin Efendisi hayranları ise dizide çıplaklık olmaması ve dizinin aile dostu bir yapım olması için kampanya başlatmışlardı. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2021 21:38
Yüzüklerin Efendisi serisini defalarca izlemiş biri olarak haberi görünce soluksuz okudum.. teşekkürler..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yüzüklerin Efendisi dizi setinde yaralanan dublör ameliyata alındı
İlginizi Çekebilir