Yüzüklerin Efendisi'nde Aragorn'un gençliği mi anlatılacak?

Ersin Kılıç 18.05.2018 - 10:23
Dizinin ilk sezonu Aragorn'un gençliğini anlatabilir

Amazon'un merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi serisi için yeni dedikodular ve bilgiler gelmeye devam ediyor. Amazon'un aynı zamanda en büyük bütçeye sahip olan dizisi ünvanını ele geçiren Yüzüklerin Efendisi dizisi için oldukça önemli bir iddia ortaya atıldı. Gelen haberlere göre dizinin ilk sezonu Aragorn'un gençlik yıllarına odaklanacak.

Yüzüklerin Efendisi dizisinde Aragorn olacak mı?

The One Ring sitesinin aldığı duyumlara göre Yüzüklerin Efendisi ilk sezonunda Aragorn'un gençliğine odaklanacağı belirtilmiş. Üstelik bu iddiaları farklı kaynaklardan aldıklarını da sözlerine eklemişler. Tabi bu konuda Amazon tarafından henüz resmi bir açıklama gelmedi. Tabi işin merak edilen bir diğer noktası ise eğer iddialar doğru ise Viggo Mortensen ile özdeşleşen karakterin gençliğini kimin oynayacağı?

Dizi projesi ile ilgili gelen bir diğer haber ise Andy Serkis ile alakalı. Deneyimli oyuncunun Gollum olarak projenin herhangi bir yerine olup olmayacağı sorulmuş ve kendisi de bu projede yer almadığını açıkça belirtmiş.

Yazarın Orta Dünya'yı kaleme aldığı diğer eserlerine de bağlanacak olan Yüzüklerin Efendisi dizisi için şimdiye kadar çok fazla açıklama yapılmadı ama dizinin farklı farklı dönemleri anlatabileceği daha önce açıklanmıştı. Açıkçası ben biraz daha Yüzüklerin Efendisi döneminden uzaklaşmaları taraftarıyım. Çünkü Orta Dünya'da anlatılması gereken ve bu malzemeye sahip olan bir çok olay ve karakter yer alıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 21:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2018 01:17
sabırsızlıkla bekliyorum bu diziyi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2018 16:23
Aslında Silmarillion kitabı ile ilgili bir dizi projesi de harika olur ağaç çağları lamba çağı güneş çağı valinor beleriand ve tabi kii MELKOR daha ne olsun
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2018 21:00
Silmarillion çok dolu ve ayrıntılı bir eser ama izleyici kitleye hitap edebilecek şekilde sadeleştirilmesi çok zor görünüyor. O kadar ayrıntılı ki okurken isimlere takılmamayı öğretmiştir bana. Çok fazla bilgi var ama olaylara diyecek yok tabi ki. Mitoloji açısından şahane bir eser. Ömürlük...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2018 11:37
uzaklaşsın tabiki. daha neler var orta dünyada neler. şunların filmleri oyunları. marvel gbi alıp başını gidebilirdi bence. yem oldu. filmlerde ilk çıktığında beğenmiştik ama kitaplardakilerle alakası yk.. hiç ettiler güzelim kitapları.
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2018 15:45
Yav kitabı birebif nasıl aktarsınlar? Hangi kitabın filmi kitapla alakalı?
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2018 13:13
Silmarillon dan 1 milyon tane hikaye çekip güzel yazar ve senaristlerin elinde 8-10 bölümlük game of thrones tadında dizilere dönüşebilir. Dediğin gibi malzeme çok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yüzüklerin Efendisi dizisi Aragorn'un gençliğini mi anlatacak?
İlginizi Çekebilir