Yüzüklerin Efendisi dizisinin ilk oyuncusu belli oldu

Ersin Kılıç 23.07.2019 - 13:34
Hangi karakteri canlandıracak?

Amazon'un büyük bir titizlik ile ilerlettiği Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) dizisi için sonunda oyuncu haberleri de gelmeye başladı. Gelen haberlere göre Avusturalya'lı oyuncu Markella Kavenagh, merakla beklenen dizide yer alacak.

Yüzüklerin Efendisi dizisinin ilk oyuncusu Markella Kavenagh oldu

Daha önce ufak projeler dışında Natalie Dormer'ın başrolde olduğu Picnic at the Hanging Rock projesinde yer alan Markella Kavenagh diziye dahil olan ilk oyuncu oldu. Variety'nin haberine göre Markella Kavenagh dizide Tyra adında bir karakteri canlandıracak. işin ilginç olan tarafı ise bu ismin daha önce bilinmeyen bir isim olması. Yani Amazon bilinen bir karakter için kod isim kullanmış olabilir. Daha büyük ihtimal ise dizide daha önce kitap ya da diğer yapımlarda adı geçmeyen yeni karakterleri de göreceğiz.

Jurassic World: Fallen Kingdom, The Orphanage, The Impossible gibi filmlerden hatırlayacağımız Juan Antonio Bayona'nın ilk 2 bölümünü yöneteceği Yüzüklerin Efendisi dizisinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil. Dizinin daha önce 2.Çağ'ın sonlarında başlayacağı da belirtilmişti.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Flipflop
Flipflop 23.07.2019 21:49
umarım lezbiyen olmaz :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2019 18:07
he şu güzelim hikayenin de b.kunu çıkaracaksınız yani...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yüzüklerin Efendisi dizisinin ilk oyuncusu belli oldu
İlginizi Çekebilir