Yüzüklerin Efendisi ilk sezon çekimleri tamamlandı

Ersin Kılıç 4.08.2021 - 13:53
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk ekran görüntüsü ile şok eden Yüzüklerin Efendisi ilk sezon çekimlerinin tamamlandığı açıklandı.

Büyük bir heyecanla beklediğimiz Yüzüklerin Efendisi ilk sezon çekimlerinin tamamlandığı dizinin resmi sosyal medya hesaplarından açıklandı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk ekran görüntüsü ile bekleyenleri büyük bir şoka uğratan dizinin artık görsel efekt ve kurgu aşamasına geçildiğini söyleyebiliriz. Yayın tarihine bir yıl olduğunu ve Amazon'un bu işe sıkı sıkıya sarıldığını düşünecek olursak karşımıza iyi bir görselliğe sahip bir Yüzüklerin Efendisi dizisinin çıkacağına neredeyse eminiz.

Yüzüklerin Efendisi ilk sezon çekimleri tamamlandı

Yüzüklerin Efendisi ilk sezon çekimlerinin tamamlanması şerefine sosyal medya hesaplarından set arkası bazı görüntülere de yer verildi. Bu görüntülerde dizi bölümlerine imza atan yönetmenlere ve dizi ekibine yer verildiğini görüyoruz. Tabi yine bu görüntülerde dizinin çekildiği bazı bölgeler de ortaya çıkmış. ormanlık alanlardan sert kayalıklara ve sahillere kadar farklı çekim alanları bu görüntülerde dikkatimizi çekiyor.

Dizinin sosyal medya hesaplarından sırasıyla JA Bayone, Wayne Che Yip ve Charlotte Brändström gibi isimlere teşekkür edilmiş. Yine aynı şekilde farklı çekim alanlarından görüntüler ile birlikte set arkası ekibe teşekkür edildiğini de görüyoruz. Tweet dizesinin ilk mesajında ise şu ifadelere yer verilmiş; "Çekimler tamamlandı! İkinci Çağ ve Orta Dünya'yı hayata geçirirken evim deme ayrıcalığına sahip olduğumuz inanılmaz bir yer yer olduğu için Yeni Zelanda'ya, muhteşem oyuncu kadromuza ve ekibimize teşekkür ederiz." 

Paylaşılan Tweet'lere ve görseller buradan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2021 18:09
Dumbledore rolünü kime vercekler acaba?
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2021 20:06
Natalie Portman
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2021 16:49
Geç kalmışsınız Merlin. internet 3 gündür çalkalanıyor :)

------------------------------

Üç gün önceki haberi zaten yapmıştık. Çekimlerin tamamlandığı haberi yeni geldi. Tweet tarihlerinden de anlayabilirsiniz.
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2021 08:53
İnsanların açığını yakaladığını sanıp hazine bulmuş gibi sevinen tipler var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yüzüklerin Efendisi ilk sezon çekimleri tamamlandı
İlginizi Çekebilir