YWXLight YM - UD08 çoklu şarj istasyonu incelemesi

Kaan Bolat 19.09.2018 - 14:56
Uygun fiyatlı şarj istasyonu karşınızda!

Hem evde hem de iş yerinde aradığımız şeylerin en başında, çoklu bir şarj istasyonu geliyor. Zira birden fazla şarj edilebilir ürün kullanmamız ve onları her gün yanımızda taşımamız sebebiyle, gün içerisinde veya akşamında tüm elektronik ürünleri sırasıyla fişe takıp çıkarmamız gerekiyor. Ama YWXLight YM - UD08 çoklu şarj istasyonu sayesinde bu sorun tamamen ortadan kalkıyor.

YWXLight YM - UD08 çoklu  şarj istasyonu oldukça zarif bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Tasarım anlamında standart düz bir şekilde çıkmak yerine mantarımsı oval bir tasarımla karşımıza çıkan ürün, ayrıca sağlam bir plastikten üretilmiş durumda. Beyaz bir renkle karşımıza çıkan ürünün mantarımsı kısımda zarif bir lamba yer alırken ayrıca bir adette stant yer alıyor.  
Quick Charge 3.0 destekliyor.

YWXLight YM - UD08 ‘in en önemli özelliği ise, üzerinde toplamda 5 adet USB şarj noktası yer almakta. Bir birinden farklı Volt ve Amper değerlerine sahip bu şarj noktaları yukarıdan aşağıya sırasıyla belirtmem gerekirse. İlk iki sırada 5 Volt ve 1 Amper yer alırken üç ve dördüncü sırada ise 5 Volt ve 2.1 Amper yer alıyor.  Son sırada ise ürünün en önemli özelliklerinden biri olan Quick Charge 3.0 girişi yer alıyor.  Bu sayede Quick Charge destekleyen ürünlerinizi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Eğer birden fazla elektronik ürün kullanıyor ve şarj konusunda sıkıntılar yaşıyorsanız YWXLight YM - UD08 çoklu  şarj istasyonu sizlere kesinlikle öneririm. Şarj istasyonları arasında uygun fiyatı ile önce çıkması bir yana ekstra özellikleriyle kesinlikle alınabilir ürünlerin başında geliyor. YWXLight YM - UD08 çoklu  şarj istasyonu satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 16:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
YWXLight YM - UD08 çoklu şarj istasyonu incelemesi
İlginizi Çekebilir