Zachary Levi'nin Shazam! kostümünden yeni görüntüler sızdı

Zachary Levi'nin Shazam! kostümünden yeni görüntüler sızdı

Hakan Hervenik
Hakan Hervenik 9.03.2018 - 13:27
Sizce kostüm nasıl olmuş?

Zachary Levi'nin hayat verdiği Shazam karakterinin kostümü resmi olarak tanıtılmamış olsa da setten sızan yeni fotoğraflar ile kostümü tamamen görmüş olduk. Klasik Shazam kostümü ile karşımıza çıkan karakter, fena gözükmüyor. Eski fotoğraflarda kostümün New 52 versiyonuna benzeyeceğini düşünmüştük. Ancak, önden görünce klasik kostüm olduğunu anladık. Shazam! 5 Nisan 2019'da tüm dünyada aynı anda vizyona girecek.

Zachary Levi'nin Shazam! kostümünden yeni görüntüler sızdı

Zachary Levi'nin Shazam! kostümünden yeni görüntüler sızdı

Zachary Levi'nin Shazam! kostümünden yeni görüntüler sızdı

Zachary Levi'nin Shazam! kostümünden yeni görüntüler sızdı

Shazam kimdir?

Shazam, Fawcott Comics tarafından 1939 yılında Bill Parker tarafından ilk olarak Captain Thunder adıyla tanıtılan bir karakterdir. Başta 6 farklı güce sahip olan 6 kahraman olarak düşünülse de daha sonra vazgeçilmiş. Daha sonra, Fawcett Comics çizerlerinden birisi Captain Marvelous ismini öneriyor ve daha sonra bu isim kısaltarak Captain Marvel ismiyle yoluna devam ediyor.

Karakterin başlangıç hikayesi ise şöyledir: Billy Batson'ın ailesi Black Adam tarafından öldürülür. Aradan zaman geçer ve Batson bir şekilde hayatına devam eder. Shazam isimli bir büyücü tarafından kaçırılan Batson, bu büyücünün güçlerini kendisine vermesi sonucu Captain Marvel haline gelir.

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2020 05:09
Kalan Karakter : 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2018 10:00
Maskara
Kalan Karakter : 300 Gönder
erhansol
erhansol 9.03.2018 22:16
bitik
Kalan Karakter : 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2018 17:45
Hormonlu Zachary Levi veya silikonlu
Kalan Karakter : 300 Gönder
AZRAILXX
AZRAILXX 9.03.2018 14:33
Emanet Cosplay
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2018 16:24
CGI olmayınca tüm kostümler böyle görünüyor. Iron Man'in zırhları dahil.
Kalan Karakter : 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2018 16:11
komik olmuş 8)
Kalan Karakter : 300 Gönder
İlginizi Çekebilir

Adblocker bulundu! Lütfen mesajımızı okuyun.

Sayfanın tam olarak yüklenmesini engelleyen AdBlock Plus veya başka bir reklam engelleme yazılımı kullandığınızı tespit ettik.

Flash, animasyon, iğrenç ses veya pop-up reklamımız yok. Bu can sıkıcı reklam türlerini uygulamıyoruz!

Siteyi işletmek için bizim de gelire ihtiyacımız bulunuyor ve neredeyse tamamı çevrimiçi reklamcılığımızdan geliyor.

Lütfen merlininkazani.com adresini reklam engelleme beyaz listenize ekleyin veya reklam engelleme yazılımınızı devre dışı bırakın.

×