Zack and Wiki Wii U eShop’a geliyor

İsmet Ergül 3.12.2015 - 22:43
Wii’nin başarılı oyunu tekrar bizlerle
2007 yılında Capcom tarafından Wii için piyasaya sürülen Zack and Wiki: Quest for Barbaros’ Treasure, macera bulmaca türünde başarılı bir oyundu.  Wii’de hak ettiği üne kavuşamayan oyunlardan biri olarak yer alan Zack and Wiki, Wii U’nun Birleşik Krallıklar’ın eshop’unda bugün yerini aldı. Capcom’un bugün yaptığı açıklamayla birlikte Nintendo İngiltere hesabına sahip olan oyuncular Zack and Wiki’yi dijital olarak alıp oynayabilecekler.

Point-and-click bulmaca türünde olan Zack and Wiki: Quest for Barbaros’ Treasure, bizleri yeni yetme korsan olan Zack’in dünyasına götürüyor. Heyecanlı korsanımız Zack, efsanevi bir hazineyi araştırır ve yolu gizemli bir adaya düşer. Bir gün araştırmaları sırasında konuşan bir kafatasına rastlar. Korsan Barbaros olduğunu söyleyen bu kuru kafa, Zack’e hazineyi bulmasında yardım edeceğini ancak Zack’in de kendi üzerindeki laneti kaldırması gerektiğini söyler.  Böylelikle korsanımız Zack’in de hikayesi başlar.

Hareket kontrollerini ustaca sunan Zack and Wiki: Quest for Barbaros’ Treasure, görselleri ve hikayesi ile dikkat çekiyor. Eğer Wii U’nuz var ise Zack and Wiki’yi İngiltere eShop’u üzerinden satın alabilirsiniz!
Zack and Wiki Wii U eShop’a geliyor
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zack and Wiki Wii U eShop’a geliyor
İlginizi Çekebilir