Zack Snyder yeni Star Wars filmi üzerinde çalışıyor (Güncellendi)

Berkant Jeff Akarcan 15.01.2013 - 00:46
Snyder'in Star Wars'u yeni üçlemeden değil
Yakın zamanda gösterime girecek olan Man Of Steel ile uzun bir aradan sonra izleme şansı bulacağımız başarılı yönetmen Zack Snyder'le ilgili yeni bir haber bomba gibi düştü az önce.

Zack Snyder yeni Star Wars filmi üzerinde çalışıyor (Güncellendi)
Daha önce de 300 ve Watchmen gibi filmlerde yönetmen koltuğuna geçen Zack Snyder, şu aralar bir Star Wars filmi üzerine çalışıyor! Ancak Snyder'in Star Wars filmi, Disney'in geçen aylarda duyurduğu yeni üçlemenin bir filmi değil. Daha çok Kurosawa'nın 1954'teki şaheseri Seven Samurai gibi bir film olacak ancak bu sefer katanaların yerini ışın kılıçları; roninlerin yerini Jedi'lar alacak.

Snyder'in filmografisine baktığımızda filmin görsel olarak tatmin etmemesi işten bile olmayacak gibi gözüküyor. Bu durumda ise ilk merak ettiğimiz şey Star Wars evreninde ne zaman geçtiği ve hangi konuyu ele alacağı oldu; fakat habere ulaşan Vulture sitesinin kaynağı bu konuda bir bilgi vermedi. Filmle ilgili bildiğimiz tek şey, yeni üçlemeden bağımsız bir film olacağı ve Return Of The Jedi'dan bir süre sonra geçecek olduğu.

Zack Snyder'in Star Wars'unun yapımına ise 2015'ten önce başlanması beklenmiyor, zira 2015'te Disney yeni üçlemenin ilk ayağını, yani Episode VII'yı vizyona sunacak. Bir "yan" filmi Snyder gibi bir isme teslim ediyorsa Disney, "asıl" filmi de umarız en az onun kadar güvenilir bir yönetmene teslim eder.

GÜNCELLEME: Zack Snyder tarafından gelen açıklamalara göre Vulture'un verdiği bilgiler yalanlandı. Heyecana gerek yok, panik yapmadan dağılabiliriz. Kendisinin şu an sadece Man Of Steel ve 300: Battle of Artemisia ile ilgilendiği açıklandı.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zack Snyder yeni Star Wars filmi üzerinde çalışıyor (Güncellendi)
İlginizi Çekebilir