Zack Snyder's Justice League filminden yeni görseller paylaşıldı

Özgür Deveci 23.02.2021 - 23:47
2017 yılında yayınlanan Justice League'in yönetmeni tarafından düzenlenen Zack Snyder's Justice League filminden yeni görseller paylaşıldı.

DC Extended Universe'nin en popüler serilerinden biri olan Justice League, bildiğiniz üzere 2017 yılında vizyona girmişti. Film, ne yazık ki yönetmen değişikliğinden dolayı beklentileri karşılayamadı. Aradan geçen üç buçuk yıldan sonra, Justice League'in asıl yönetmeni tarafından düzenlenen Zack Snyder's Justice League filminden yeni görseller paylaşıldı.


Yayınlanan görsellere baktığımızda, Batman, Joker ve deniz kraliçesi Mera karakterlerinin siyah beyaz fotoğraflarını görüyoruz. Snyder, filmin siyah beyaz bir versiyonunun gösterime gireceğini daha önce duyurmuştu. Filmin yapım aşaması tamamlandı ve 4 saat uzunluğunda yayınlanacağı açıklandı.

Zack Snyder's Justice League filminden yeni görseller paylaşıldı

Zack Snyder's Justice League, 18 Mart 2021 tarihinde HBO Max'te yayınlanacak

2016 yapımı Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminde Joker karakterine hayat veren Jared Leto, Zack Snyder's Justice League filminde bir kez daha Joker'i canlandıracak. Karakterlerin daha önce yayınlanan görselleriyle kıyasladığımızda Leto, Suicide Squad filminden daha farklı bir görünüme sahip. 2016 yılında vizyona giren David Ayer filminde daha uzun saçlara sahip olan Joker, bu sefer yırtık pırtık bir kadın kıyafeti, lastik eldivenler ve COVID-19 salgınından dolayı yüz maskesiyle birlikte şatafatsız bir kostüm giyiyor. Ayrıca daha farklı bir makyajla karşımıza çıkan Joker'in, rapçi dövmelerinden de hiçbir iz görünmüyor.

HBO Max'a özel olarak yayınlanacak filmin oyuncu kadrosunda Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Amy Adams, Jason Momo, Ezra Miller, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Ciarán Hinds, Jesse Eisenberg ve J.K. Simmons gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin müzikleri ise Mad Max: Fury Road, Alita: Battle Angel, Brimstone ve Sonic the Hedgehog yapımlardan tanıdığımız müzik sanatçısı Junkie XL'e ait. Film, 18 Mart 2021 tarihinde HBO Max platformunda gösterime girecek.

Son olarak filmin yayınlanan yeni görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zack Snyder's Justice League filminden yeni görseller paylaşıldı
İlginizi Çekebilir