Zack Snyder's Justice League filminin fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 23.08.2020 - 16:20
2017 yılında yayınlanan Justice League'in Zack Snyder versiyonu Justice League Snyder Cut'tan ilk fragman yayınlandı. Detaylar haberimizde!

DC hayranları tarafından uzun bir süredir merakla beklenen DC FanDome etkinliğinde duyurulan yapımlardan biri de Zack Snyder's Justice League oldu. Zack Snyder'ın da katıldığı etkinlikte yeni versiyondan yaklaşık 3 dakika uzunluğunda bir teaser yayınlandı. Yayınlanan fragmana baktığımızda Zack Snyder'ın kendi versiyonundan eklenmiş sahneleri görüyoruz. Leonard Cohen’den Hallelujah şarkısının çaldığı fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Zack Snyder's Justice League filminin fragmanı yayınlandı

Zack Snyder's Justice League, 2021'de yayınlanacak

Zack Snyder tarafından hazırlanan bu versiyon, orijinal Justice League filminden biraz farklı olacak. Toplamda 4 saat uzunluğunda olması planlanan film 4 parça halinde HBO Max'a özel olarak yayınlanacak. Her bir parçası 1 saat uzunluğunda olacak versiyonun HBO Max'ın olmadığı ülkelerde farklı şekillerde yayınlanacağı belirtildi.

2017 yılında vizyona giren Justice League filminin çekimleri oldukça sıkıntılı geçmişti. Çekimler devam ederken yönetmen Zack Snyder görevinden ayrılmış ve yerini Joss Whedon almıştı. Daha sonra Whedon filmin önceden çekilmiş bazı sahneleri tekrar çekerek gerekli düzenlemeleri bizzat kendisi yaptı. Ancak stüdyo, Whedon'ın yeniden çekimlerini beğenmedi ve filmin son halini tekrar bir elden geçirerek filmi o haline beyaz perdede yayınladı. Ancak film vizyona girdikten sonra o kadar çok eleştiri aldı ki, DC hayranları kendi aralarında #ReleasetheSnyderCut hashtag'iyle bir kampanya başlatarak Justice League'in Zack Snyder versiyonunun yayınlanmasını istedi. Aradan yaklaşık 3 sene gibi bir süre geçti ve stüdyo bu çağrıya yanıt verdi. 2021'de Zack Snyder's Justice League'in HBO Max'te yayınlanacağını duyurdu.

Filmin oyuncu kadrosunda Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Amy Adams, Jason Momo, Ezra Miller, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Ciarán Hinds, Jesse Eisenberg ve J.K. Simmons gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin müzikleri ise Mad Max: Fury Road, Alita: Battle Angel, Brimstone ve Sonic the Hedgehog gibi filmlerden tanıdığımız asıl Adı Tom Holkenborg olan Hollandalı elektronik müzik sanatçısı Junkie XL'e ait. Son olarak siz bu film hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler filmin yeni versiyonunu merakla bekliyor? Ayrıca fragmanda gözünüze çarpan detaylar varsa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2020 18:24
Konu çok acayip yere gitmiş. Flash geleceğe mi gidip gördü apocalyps'i. Kıyamet gelecekte olduysa wonder women darkseid in mızrağını geçmişte nasıl bulabiliyor. Steppen wolf olayın neresinde darkseid varken. Ayrıca bu gördüğümüz darkseid'in bebekliği falan galiba. O görüntüsünün tek açıklaması bu.
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 14:42
İlk filmi nasıl izledin bilmiyorum ama o görüntüler ilk savastan hani filmde anlatılan. Orjinalinde darkseid komuta ederken sonradan gelen zeki yönetmen onu steppen wolfa cevirmiş olay bu kadar basit.
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2020 08:39
Film iki bölüm halinde olacaktı.. Muhtemelen bu sorularının cevaplarını ikinci bölümde görecektik. Ama işler sarpa sarınca ikinci bölüm yalan oldu.. Dolayısıyla bu konılarda havada kaldı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2020 18:01
Aman affedersiniz de çok fark etti sanki.Tey allamm.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zack Snyder's Justice League filminin fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir