Zack Snyder's Justice League filminin posteri yayınlandı

Özgür Deveci 3.03.2021 - 21:46
2017 yılında yayınlanan Justice League'in yönetmeni tarafından düzenlenen Zack Snyder's Justice League filminin posteri yayınlandı.

DC Extended Universe'nin en popüler serilerinden biri olan Justice League, bildiğiniz üzere 2017 yılında vizyona girmişti. Filmin ilk yönetmeni olan Zack Snyder, yaşadığı talihsiz bir olay nedeniyle çekimleri erken bitirince koltuğunu Avengers ve Alien: Resurrection filmleriyle tanıdığımız Joss Whedon'a devretti. Yönetmen değişikliğinden ötürü beklentileri karşılayamayan filmin asıl yönetmeni, kendi kurgusunu yayınlayacağını duyurmuştu. 18 Mart 2021 tarihinde gösterime girecek filmin resmi posteri bugün yayınlandı. Yayınlanan postere baktığımızda, filmdeki tüm kahramanların yer aldığını görüyoruz.

Zack Snyder's Justice League filminin posteri yayınlandı

Zack Snyder's Justice League, 18 Mart'ta HBO Max'te gösterime girecek

HBO Max'a özel olarak yayınlanacak filmin oyuncu kadrosunda Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Amy Adams, Jason Momo, Ezra Miller, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Ciarán Hinds, Jesse Eisenberg ve J.K. Simmons gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin müzikleri ise Mad Max: Fury Road, Alita: Battle Angel, Brimstone ve Sonic the Hedgehog yapımlardan tanıdığımız müzik sanatçısı Junkie XL tarafından besteleniyor. Film, 4 saat uzunluğunda ve +18 olarak yayınlanacak. Filmin ek çekimleri için 20 ila 30 milyon dolar arası bir bütçe ayrıldı.

Filmin yayınlanmasına az bir süre kala, Snyder "Filmin en çok sevdiğim versiyonu siyah beyaz hali oldu. Hayranların filmi renkli izlemek istediğini anlıyorum ve renkli olarak keyfini çıkarmalarını gerçekten istiyorum. Ama benim için nihai versiyon, IMAX formatında çektiğimiz yüksek bütçeli siyah beyaz sürümü oldu. Ancak tabii ki Justice League'in hem siyah beyaz, hem de renkli versiyonu yayınlanacak." ifadelerinde bulundu.

Zack Snyder's Justice League, 18 Mart 2021 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 10:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zack Snyder's Justice League filminin posteri yayınlandı
İlginizi Çekebilir