Zack Snyder's Justice League filminin yeni fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 14.02.2021 - 19:17
2017 yılında yayınlanan Justice League'in yönetmeni tarafından düzenlenen Zack Snyder's Justice League filminin yeni fragmanı yayınlandı.

DC Extended Universe'nin en popüler serilerinden biri olan Justice League, Kasım 2017'de vizyona girmişti. Film, ne yazık ki talihsiz bir olay nedeniyle beklentileri karşılayamadı. Aradan geçen üç buçuk yıl sonra filmin asıl yönetmeni, kendi kurgusunu yayınlayacağını duyurdu. Geçtiğimiz dakikalarda stüdyo tarafından, filmin ikinci resmi fragmanı yayınlandı. Film, içerdiği şiddet içerikli sahneler ve argo konuşmalar nedeniyle +18 (R) yaş sınırı ile gösterime girecek.

Snyder sürümü için sadece birkaç dakikalık yeni görüntü çekilirken, filmin yeni kurgusu tek parça halinde 4 saat uzunluğunda olacak. HBO Max'a özel olarak yayınlanacak filmin oyuncu kadrosunda Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Amy Adams, Jason Momo, Ezra Miller, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Ciarán Hinds, Jesse Eisenberg ve J.K. Simmons gibi başarılı isimler yer alıyor. Filmin müzikleri ise Mad Max: Fury Road, Alita: Battle Angel, Brimstone ve Sonic the Hedgehog yapımlardan tanıdığımız müzik sanatçısı Junkie XL'e ait.

Zack Snyder's Justice League filminin yeni fragmanı yayınlandı

Zack Snyder's Justice League, 18 Mart 2021 tarihinde HBO Max'te yayınlanacak

Zack Snyder's Justice League, 18 Mart 2021 tarihinde HBO Max platformunda gösterime girecek. İlk olarak  DC FanDome etkinliğinde, filmin bir saat uzunluğunda ve dört parça halinde yayınlanacağı belirtildi. Ancak sonrasında filmin yönetmeni tarafından yapılan açıklamada, filmin tek parça halinde 4 saat olacağı söylendi. Yönetmenle yapılan bir soru cevap etkinliğinde Snyder, after credits sahnelerinin olmayacağını, Godzilla ile Kong arasındaki potansiyel rekabetin aynı döneme taşındığı ve çalışma zamanı olduğu halde vizyon tarihinin hala Mart ayı için belirlendiğini açıkladı.

Orijinal filmde yer almayan görüntüler ve bazı karakterler, Snyder Cut versiyonunda yer alacak. Bunlardan birisi de Jared Leto'nun canlandıracağı Joker karekteri olacak. Karakterin filme nasıl ekleneceği konusunda da yönetmenin Vanity Fair'e verdiği röportajda "Joker gerçekten geriye dönüp baktığımda düşündüğüm tek şey. Ama Joker'i o dünyaya getirmenin her zaman niyetim olduğunu söyleyeceğim." ifadeleri yer alıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 13:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2021 16:10
Filmde daha çok Joker'in nasıl işleneceği, ne kadar süre alacağı benim için daha ön planda oldu.

Hele ki birde Batman ve Joker aynı tarafta güçlerini bileştirir ise filmde gözükenler o yöne doğru gidiyor baya eğlenceli garip bir film bizi bekliyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zack Snyder's Justice League filminin yeni fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir