Zack Snyder's Justice League'in resmi klibi yayınlandı

Özgür Deveci 2.03.2021 - 15:59
2017 yılında yayınlanan Justice League'in yönetmeni tarafından düzenlenen Zack Snyder's Justice League filminin resmi klibi yayınlandı.

DC Extended Universe'nin en popüler serilerinden biri olan Justice League, bildiğiniz üzere 2017 yılında vizyona girmişti. Yönetmen değişikliğinden dolayı beklentileri karşılayamayan filmin asıl yönetmeni, kendi kurgusunu yayınlayacağını duyurmuştu. Snyder, filmin bazı detaylarını hayranlarla paylaştı ve yeni filmin orijinalinin iki katı uzunluğunda dört saat uzunluğunda olacağını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde de prodüksiyon aşaması tamamlanan Zack Snyder's Justice League filminin resmi klibi yayınlandı.

Zack Snyder's Justice League, 18 Mart 2021 tarihinde HBO Max platformunda izleyiciyle buluşacak. İlk olarak DC FanDome etkinliğinde, filmin bir saat uzunluğunda ve dört parça halinde yayınlanacağı belirtildi. Ancak sonrasında filmin yönetmeni tarafından yapılan açıklamada, filmin tek parça halinde 4 saat olacağı açıklandı. Ortaya çıkan haberlere göre, filmin ek çekimleri için 20 ila 30 milyon dolar arası bir bütçe ayrıldı.

Zack Snyder's Justice League'in resmi klibi yayınlandı

Zack Snyder's Justice League, 18 Mart'ta HBO Max'te yayınlanacak

IGN Fan Fest etkinliğinde yayınlanan The Mother Box Origins adlı klipte Tom Waits'in Time parçasına yer verildiğini görüyoruz. Yaklaşık iki dakika uzunluğunda yayınlanan videoda, filmin ana karakterlerinin yanı sıra filmle ilgili detaylara da yer verilmiş. HBO Max'a özel olarak yayınlanacak filmin oyuncu kadrosunda Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Amy Adams, Jason Momo, Ezra Miller, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Ciarán Hinds, Jesse Eisenberg ve J.K. Simmons gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin müzikleri ise Mad Max: Fury Road, Alita: Battle Angel, Brimstone ve Sonic the Hedgehog yapımlardan tanıdığımız müzik sanatçısı Junkie XL tarafından besteleniyor.

Zack Snyder's Justice League'in resmi klibine aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak kimler filmin Zack Snyder versiyonunu merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zack Snyder's Justice League'in resmi klibi yayınlandı
İlginizi Çekebilir