Zelda oyunlarının babasından oyunculara ilginç bir mesaj var!

Furkan Güler 6.09.2018 - 15:18
Aonuma'dan sevindiren haber

Zelda serisi sayesinde belli anlamlarda video oyun dünyasında yön veren Nintendo, her ne kadar bu sene geçtiğimiz seneye göre biraz daha az aktif olsa da, 2019 yılında firmadan tekrar büyük oyunlar göreceğiz. Şimdi ise Zelda markasını bugünlere getiren Eiji Aonuma, Zelda serisini seven oyuncularla bir haber paylaştı. Aonuma, yeni Zelda oyununun Switch'e gelebileceğinden bahsetti.

Yeni Zelda oyunu nasıl olacak?

Zaten Nintendo'nun yeni Zelda oyunu üzerinde çalıştığını biliyorduk. Ancak bir de Aonuma'dan tekrar böyle bir haber duymak, bizleri sevindirdi. Tüm bunların yanında bir önceki Zelda oyununu konsolun tüm özelliklerini kullanamadığı için eleştiren oyuncular da bu kez sevinecek. Çünkü tahminlere göre yeni Zelda oyunu, Switch'in sahip olduğu tüm özellikleri oynanış anlamında oyun içerisinde barındıracak.

Ancak yeni oyunla alakalı başka bir bilgi vermeyen Aonuma ve ekibi, muhtemelen 2020 yılı veya daha sonrasında Zelda oyununu piyasaya sürecektir. Son olarak firmanın şu anda üzerinde çalıştığı yeni Metroid Prime oyunu ve Pokemon oyununun nasıl olduğu da merak konusu olmuş durumda.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zelda oyunlarının babasından oyunculara mesaj var!
İlginizi Çekebilir