ZeniMax yeni bir oyuna başlıyor

Taylan Bal 8.08.2023 - 12:29
ZeniMax Online Studios'un yeni bir iş ilanı, stüdyonun oldukça popüler olan The Elder Scrolls Online'a odaklanma konusunda geri adım atıp, tamamen yeni bir oyun üzerine yoğunlaşabileceğini gösteriyor.

2014 yılında piyasaya sürülen The Elder Scrolls Online, muazzam bir hayran kitlesi kazanmış olsa da, MMORPG'nin onuncu yaşına yaklaşırken, ZeniMax Online Studios'un başka yönlere odaklanmaya hazırlandığı görünüyor.

ZeniMax Online Studios yeni hamleler yapacak

ZeniMax Media'nın bir yan kuruluşu olan ZeniMax Online Studios, 2007 yılında kurulmuş ve The Elder Scrolls Online'un ana geliştiricisi olarak görev yapıyor. 2014 yılında piyasaya sürülen ESO başlangıçta olumsuz eleştiriler almasına rağmen, zamanla tüm zamanların en popüler MMORPG'lerinden biri haline gelmişti.

Ayrıca güncel oyuncu kitlesi 18 milyonun üzerine çıkmış ve pek çok ödül de kazandı. Bu başarılar ZeniMax Online Studios'u MMORPG dünyasında saygın bir konuma getirmişti. Neredeyse on yıl sonra, oyun düzenli olarak güncellemeler ve yeni DLC içerikleri almayı da sürdürüyor.

ZeniMax Online Studios yeni hamleler yapacak

Zenimax yeni iş ilanları açtı

ZeniMax'ın iş ilanlarına bakıldığında, stüdyonun yeni bir ekiple "duyurulmamış yeni bir IP" üzerinde çalıştığı görülmektedir. Diğer rollerin yanı sıra, stüdyo şu anda yepyeni bir motor kullanarak animasyon sistemi geliştirecek olan bir Baş Animasyon Yazılım Mühendisi aramaktadır. Bu yeni oyunun ZeniMax tarafından henüz erken ön prodüksiyon aşamalarında olduğu ifade ediliyor.

ZOS (ZeniMax Online Studios), Doom ve Fallout 76 gibi diğer ZeniMax ürünlerine de yardımcı olmuştu. Ancak şu anda sadece ESO'nun liderliğini üstlendi. Ünlü geliştiriciden yeni bir ürün gelme ihtimali heyecan verici. Ek olarak The Elder Scrolls Online hayranları henüz paniğe kapılmamalı. Yeni projeleri için iş ilanları yanında, ZeniMax Online hala ESO üzerinde çalışacak yeni yetenekleri de işe alıyor. Bu da oyunun geliştirme ve yeni içerik güncellemelerinin yakın gelecekte de devam edeceği anlamına geliyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 10:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2023 23:55
Sonunda Eso daki çağ dışı kütük animasyonlardan kendileri de bıkmış demek ki baş animasyon mühendisi aramaya başlamışlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2023 10:52
onun yerine esoyu iyilestirseler ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
ZeniMax yeni bir oyuna başlıyor
İlginizi Çekebilir