Langrisser Mobile'ı Türkiye'de yayınlanıyor

Merlinin Kazanı 2.07.2019 - 21:17
Yayınlanmadan önce nasıl bir oyun olduğuna hep birlikte bakıyoruz.

Oyun dünyası son yıllarda odak noktasını mobil platformlara çevirerek, çok daha geniş kitlelere hitap etmeye başladı. Birbirinden büyük teknoloji markaları da geliştirdikleri neredeyse konsol gücündeki akıllı cihazlar ile oyunculara istedikleri her yerde birer oyun makinesi deneyimi sunmayı başarıyor.

Ancak mobil oyunculuk denildiği zaman da karşımıza çıkan türlerin sayısı yadsınamayacak kadar fazla. Fakat istatistikleri incelediğimizde, mobil oyuncuların en çok sevdiği ve zaman harcadığı türün RPG ve taktiksel strateji oyunları olduğu ön plana çıkıyor. İşte tam da bu türde, mazisi uzak geçmişe dayanan, tam manası ile köklü bir seri var. Masaya Games tarafından, 1991 yılında geliştirilen ve oyun dünyasına kazandırılan Langrisser ya da Kuzey Amerika'daki adıyla Warsong'dan bahsediyoruz.

ZLONGAME'in Langrisser Mobile'ı Türkiye'de yayınlanıyor

Kendisini Taktiksel Rol Yapma Oyunu türüne yerleştiren Langrisser serisi, 1985 yılında Japonya'da kurulan Masaya Games tarafından yaratılmış. 1991 yılında satışa sunulan ilk oyun sonrasında, 10'dan fazla platforma yine 10'dan fazla oyun çıkarmayı başaran bu serinin son durağı ise Android ve iOS platformları oldu. 

Mazisi bu kadar köklü olan ve birçoğumuzun dünyaya gözünü açmadığı zamanlardan beri oyunculara keyifli anlar yaşatan bu seri, yakında Langrisser Mobile ile Türkiye'de mobil platformda hayranlarını kucaklayacak.

Önümüzdeki günlerde ülkemizde yayınlanacak olan mobil versiyon, orijinalin oyun deneyimini korumakla kalmayıp, aynı zamanda birçok yeni özellik ve uyarlama sunuyor. Mesela, Langrisser, taktiksel sıra tabanlı mücadele türünde gerçek zamanlı PVP'nin ilk uygulayıcılarından biri. Ek olarak, karakter gelişimi algoritması oyun içindeki birçok noktaya etkisi bulunuyor. Hali ile birbirinden farklı birçok alternatif ile ilerlemenizi mümkün kılıyor.

Langrisser Mobile Türkiye'de 

Serinin orijinal dinamiklerini aynı şekilde mobil sürüme entegre eden geliştiriciler, kaliteli sinematik sahnelerle oyunu süslemeyi ihmal etmemiş. Meslek ağaçları, karakter gelişimi, karakterlerin arka plan hikayesi ve El Sallia isimli açık dünya haritasıyla oyuncuları mobil platforma bağlayacak olan yapım, belli bir kesim oyuncu tarafından hala çıkmamış bölgelerde heyecanla bekleniyor.

Serinin eski oyunlarında da olduğu gibi görkemli atmosferi bozmayan yapımcılar, Langrisser Mobile'a çevresel etkenler de eklemeyi unutmamış. Yönettiğiniz arazinin savaşa ve karakterlere etki etmesi gibi stratejik öğeler var. Sancakların altında gerçek zamanlı dövüş yapabildiğiniz oyunda, estetik Japon çizimleri ve harika müziklerle ne kadar süre oyunda kaldığınızı pek fark etmeyeceksiniz.

RPG yapımlarında bulunan sınıf sistemi Langrisser'da da bulunuyor. Langrisser Mobile'ın başındaki eğitim ve hikaye bölümünden geçtikten sonra, size bir dizi soru soracak olan bir tanrıça ile tanışacaksınız. Verdiğiniz cevaplar, dört başlangıç sınıfından hangisini oynayacağınızı belirleyecektir.

Langrisser Mobile Meslekler:

- Gölge / Suikastçı
- Okçu Ustası / Okçu
- Atış Ustası / Atlı
- Ejder Ustası / Havacı

Langrisser'da sosyalleşmek çok kolay

Onlarca meslek gelişimi ve her kitleye hitap eden karakter tasarımları, Langrisser Mobile'ın oyuncu sayısının fazla olmasına neden oluyor. Böylelikle oyunun sosyalleşme kısmında hiç güçlük çekmiyorsunuz. 2019 yılının ilk çeyreğinde Kuzey Amerika, Avrupa, Güneydoğu Asya bölgelerinde çıkan Langrisser Mobile, AppStore ve Google Store mağazalarında uzun bir süre En İyi 5 listesinde yer etmeyi başardı. Oynayanlardan olumlu geri dönüşler alan yapım, kitlesini hızla büyütüyor.

Sona geldiğimizde Langrisser Mobile, uzun soluklu oynanış yapısıyla oyuncuları uzun süre telefon başına kilitleyecek. 300'den fazla klasik bölümüyle yeniden oynanabilirlik tarafını da kaliteli bir hale getiren Langrisser Mobile, tam anlamıyla çıkış yaptığında daha büyük kitlelere hitap edecektir. Yapımda saatlerce sürecek, stratejik eğlence var. Açık konuşmak gerekirse, bir çok otorite tarafından da en mobil jRPG'ler arasında gösterilen Langrisser Mobile bir şansı hak ediyor. Bir deneyin, sonuçta Langrisser Mobile oynamak ücretsiz.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 19:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2019 23:02
Mobil oyunda neymis hep birbirinin aynı çöp oyunlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shivokle
Shivokle 4.07.2019 13:09
playstation plus temmuz ayı oyunlarında değişikliğe gitti, detroit becoming human'ı veriyor bu ay keşke bunu haber yapsaydınız. the sinking city ile alakalı inceleme yayınlayacak mısınız onu da merak ediyorum. sayfayı açtığımızda çıkan karanlık ekran nedir? sanki reklam gibi ama hiçbir şey görünmüyor. bunları daha önce size mesaj da attım ama herhangi bir şey söylemediğiniz için şu anki en güncel başlığa yazıyorum :) yapacak bir şey kalmadı.
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2019 08:19
Sinking city incelemesi var zaten sitede. 61 vermişler oyuna
Kalan Karakter: 300 Gönder
allalla
allalla 4.07.2019 12:52
tamam da ne zaman çıkacak?
Kalan Karakter: 300 Gönder
allalla
allalla 4.07.2019 12:52
tamam da ne zaman çıkacak?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2019 08:26
Uzun zamandır bekliyordum bunu. Çok şükür sonunda açıldı Türkiye'ye.
Kalan Karakter: 300 Gönder
ZLONGAME'in Langrisser Mobile'ı Türkiye'de yayınlanıyor
İlginizi Çekebilir