League of Legends'ın yeni karakteri tanıtıldı

Furkan Güler 21.11.2017 - 15:19
League of Legends'ın yeni karakteri çok hızlı

League of Legends'ın alevlendirdiği MOBA sektörü artık belirli bir doygunluğa ulaştı. PC platformunun en çok oynanan oyunlarından bir tanesi olan League of Legends, gün geçtikçe şampiyon havuzunu büyütmeye devam ediyor. Son olarak Zoe isimli büyücü bir karakter ile oyuncuların karşısına çıkan Riot Games, daha önceden tanıttığı Zoe'nin şampiyon tanıtımını yayınladı.

League of Legends'ın yeni karakteri Zoe tanıtıldı

Orta koridor şampiyonu olan Zoe, baskın yapabilecek bir şekilde tasarlanmış. Düşmanları gafil avlama özelliği bulunan Zoe'nin mekanikleri oldukça hızlı duruyor. Karakterin yetenekleri ise şöyle,

PASİF: PIRILTI ŞENLİĞİ

Zoe bir yetenek kullandıktan sonra, bir sonraki normal saldırısı ilave büyü hasarı verir.

Q: UÇARI YILDIZ

Zoe ufak bir alana büyü hasarı veren ve pasifini uygulayan bir yıldız atar. Yıldız uçarken Q'ya tekrar basarak yıldızı kendi yakınındaki yeni bir konuma yönlendirebilir. Yıldızın düz bir hat üzerinde ilerlediği mesafe arttıkça verdiği hasar da artar.

W: BÜYÜ HIRSIZI

Rakiplerin sihirdar büyülerini ve eşyaların aktiflerini kullanmaları, uzun bir süre boyunca yerde kalan büyü küreleri düşürmelerine neden olur. Ayrıca Zoe'nin öldürdüğü bazı minyonlar da büyü küreleri düşürür. Bir büyü küresini almak, o büyüyü ya da eşya aktifini bir kere kullanabilmeyi sağlar.

Zoe herhangi bir sihirdar büyüsünü kullanırken kısa bir süre için ilave hareket hızı kazanır ve en yakındaki rakibine (öncelik en yakınındaki rakipte olmak üzere) atışlar yapar. Her bir atışın pasifini tetikleme ihtimali vardır.

E: HINZIR UYKU BALONCUĞU

Zoe ilk çarptığı hedefin üstünde patlayarak büyü hasarı veren ve isabet alan rakibi uyuşuk hale getiren bir top atar. Birkaç saniye sonra, uyuşuk rakipler kısa bir süreliğine uyuyakalır ve bir sonraki saldırıdan ya da büyüden fazladan hasar alırlar. Bir rakip her uyuyakaldığında, bu yeteneğin bekleme süresi azalır.

Baloncuk hiçbir şeye isabet etmezse, yerde kalıp bir tuzağa dönüşür. Duvarın üstünden atılırsa, kullanılma menzili artar.

R: Bİ' ORDAYIM Bİ' BURDA

Hedeflenen konuma kısa bir süreliğine ışınlan, sonra geri ışınlan. Işınlanma sırasında yeteneklerini kullanabilir, normal şekilde saldırabilir ve duvarların arkasını görebilirsin ama hareket edemezsin.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zoe'nin şampiyon tanıtımı yayınlandı
İlginizi Çekebilir