Merak edilen Zombieland 2'nin çekim tarihi en sonunda belli oldu

Ersin Kılıç 14.07.2018 - 01:14
Sevilen zombi filmi geri dönüyor!

Zombieland filmi şüphesiz şimdiye kadar yapılan en farklı ve eğlenceli zombi filmlerinden birisi olmuştu. Hikaye gidişatının yanı sıra, oyuncu performansları ve tabi ki kurgusuyla da ön plana çıkan Zombieland'ın devam filmi için nihayet düğmeye basıldı. Uzun bir süredir dedikoduları dönen, ha geldi ha gelecek denen film için resmi açıklama nihayet yapıldı.

Zombieland 2'nin çekim tarihi sonunda belli oldu

The Hollywood Reporter sitesinin haberine göre Zombieland 2 için düğmeye basılmış durumda. Filmin çekimlerinin Ocak 2019'da başlayacağı belirtilmiş. Üstelik sevindirici tarafı ise ilk filmde yer alan kadronun aynen korunuyor olması. tabi bu karakterlere yeni yan karakterler ya da sürpriz isimlerin de katılması oldukça yüksek. Ruben Fleischer tarafından yönetilecek olan filmin senaryosu ise Rhett Reese ve Paul Wernick'e emanet edilmiş.

Filmde Woody Harrelson (Solo: A Star Wars Story), Jesse Eisenberg (Now You See Me), Emma Stone (La La Land) ve Abigail Breslin (Scream Queens) yer alacak. 2009 yılında gösterime giren filmin devam halkası ise muhtemelen tam 10 yıl sonra tekrar karşımıza çıkacak gibi duruyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 02:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zombieland 2 sonunda geliyor! Filmin çekim tarihi açıklandı!
İlginizi Çekebilir