Zombieland: Double Tap filminin ilk fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 26.07.2019 - 10:32
Ekip yine aynı kafada

Kendine has tarzı ile zombi kıyametini harmanlayan Zombieland'ın devam halkası nihayet gün yüzüne çıktı. Sony Pictures sonunda Zombieland: Double Tap filminin ilk fragmanını yayınladı. Fragmana baktığımızda ekibin kaldığı yerden yola devam ettiklerini görüyoruz. 

Zombieland: Double Tap filminin ilk fragmanı yayınlandı

Devam filminde yolları Washington'a düşen ekibimiz tabii ki bir süre Beyaz Saray'da kalmaya karar veriyor. Fragmana baktığımızda eğlenceli yapının yanı sıra aksiyon sahnelerinin de bizleri beklediğini görüyoruz. Genel olarak hem kurgu hem de anlatım kısmında Zombieland: Double Tap filminin ilk filmin izinden gittiği de net bir şekilde anlaşılıyor.

Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin ve Emma Stone gibi önemli bir oyuncu kadrosu bulunan filmin yönetmenliğini ise Venom filmini de yöneten Ruben Fleischer yapıyor. 18 Ekim'de Amerika'da 25 Kasım'da ise ülkemizde vizyona girecek olan filmin ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2019 13:58
ilk film çok sağlam bir kara komedi filmidir en sevdiğim ikinci zombi filmi en sevdiğim zombi filmi shaun of the dead bu filmde kara komedi filmi başka güzel zombi filmi yok zaten bu filmin ikincisini yapmak zor yinede bu dörtlü efsanedir bu dörtlüyü tekrar görmek güzel olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zombieland: Double Tap filminin ilk fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir