Zula açık beta aşamasına giriyor

Furkan Sakoğlu 20.02.2015 - 09:43
Türk yapımı MMOFPS yakında çıkıyor
Türkiye’de Madbyte Games tarafından geliştirilen ve Lokum Games tarafından yayınlanan ilk ve tek Türk yapımı MMOFPS oyunu “Zula” da merakla beklenen Açık Beta başlıyor. Kapalı Betanın tamamlanmasının ardından başlayan geliştirme sürecinin sonuna gelen “Zula” 22 Şubat Pazar günü kullanıcılara kapılarını açacak.

Zula açık beta aşamasına giriyor
 Türkiye’de geliştirilen ilk MMOFPS oyunu olma özelliğini taşıyan “Zula”, 2 Ekim’de başlayan Kapalı Beta sürecini tamamlayıp geliştirme sürecine girmişti. Geliştirme sürecinin tamamlanması ile birlikte Açık Beta testlerine başlama kararı alan Zula ekibi süreç boyunca destek veren oyuncularını da unutmadı.Kapalı Beta süresince oyuna kayıt olmuş tüm kullanıcılar Zula Açık Beta’ya herkesten 2 gün önce yani 20 Şubat Cuma günü başlama avantajına sahip olacak.

Erken başlama avantajının yanısıra sadece KBT katılımcılarına özel Atmaca bıçağı ve KBT simgeleri kullanıcılara sunulacak.Türkiye’de geliştirilen ilk ve tek MMOFPS oyunu Zula’nın Açık Beta sürecine katılmak için www.zulaoyun.com adresi üzerinden kayıt yaptırabilir, oyun hakkındaki haberleri facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

Zula açık beta aşamasına giriyor
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 22:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2020 10:17
2020den sa
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zula açık beta aşamasına giriyor
İlginizi Çekebilir