Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisinin çıkış tarihi açıklandı

Eren Eroğlu 2.08.2021 - 22:16
Amazon'un oldukça uzun bir zamandır çekimleri devam eden Yüzüklerin Efendisi dizisinin çıkış tarihi 2 Eylül 2022 olarak açıklanmış bulunuyor.

Çekimleri yaklaşık olarak 19 aydır devam eden Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisinin resmi çıkış tarihi 2 Eylül 2022 olarak açıklandı. Dizinin yayına sunulacağı tarih, resmi The Lord of the Rings on Prime Twitter hesabından dizi içerisinden şık bir görsel ile birlikte paylaşılırken, hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Daha önce dizi hakkında oldukça fazla teori ortaya atılırken, sık sık sızdırılan detaylara rastlamıştık.

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisi çıkış tarihi açıklandı

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisinin 2022 senesi içerisinde çıkacağını her ne kadar daha önceden biliyor olsak da, elimizde net resmi bir tarih bulunmuyordu. Amazon tarafından 2 Eylül 2022'de yayınlanacağı açıklanan dizi için yaklaşık bir sene daha beklememiz gerekecek gibi gözüküyor. Yüzüklerin Efendisi'nin eşsiz manzaralarına ve evrenine ev sahipliği yapan Yeni Zelanda'da çekilen diziden ilk görsel de gelmiş bulunuyor. Dizinin sadece birinci sezonuna 465 milyon dolarlık bir bütçe ayrıldığından ve bu bütçe ile daha çıkmadan TV şovu tarihinin en pahalı yapımlarından bir tanesi haline gelen Yüzüklerin Efendisi dizisinden beklentiler oldukça büyük.

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisi çıkış tarihi açıklandı

Dizinin, Amazon Prime Video aracılığı ile çıkacağını ve ülkemizde Amazon Prime abonelik sisteminin bölgesel fiyatlandırma ile aylık 7 TL olduğunu belirtmekte fayda var. Ayrıca 2 Eylül tarihi Yüzüklerin Efendisi için oldukça önemli bir tarih. 2 Eylül 1973'te vefat eden John Ronald Reuel Tolkien'in anısına 2 Eylül 2022'de çıkacak olan dizi, dünyanın en çok beklenen yapımları arasında en ön sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda Yüzüklerin Efendisi dizisi hakkında yeni inanılmaz detaylar sızdırılmıştı ve bu detaylardan en önemlisi ise Tolkien Vakfı'nın dizinin gidişatından oldukça memnun olduğuydu.

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisinin çıkış tarihi açıklandı

Orta Dünya'nın hikayesini korumak ve evrenini düzende tutmak açısından Tolkien Vakfı'nın projeye dahil olması bizler için oldukça önemli bir gelişme olurken, Sauron/Annatar'ın dizinin ilk sezonunda ortaya çıkmayacağı gibi üzücü haberler de almıştık. Ayrıca dizide ilk defa Silmarillion'dan unsurlar göreceğimiz açıklanırken, Amazon'un kitaptaki Númenor ve Güç Yüzükleri bölümündeki hikayelerde tam haklara sahip olduğunu öğrenmiştik. Dizi, sinema dünyasında hiç görmediğimiz ikinci çağı konu alacakken bizlere yepyeni hikayeler sunacak. Efsanevi üçlemenin binlerce yıl öncesinde geçecek olan diziden paylaşılan fotoğrafa bakılırsa, Orta Dünya'nın o muhteşem manzaralarına kendimizi bir kez daha kaptıracağız gibi gözüküyor.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 16:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2021 11:57
O iki ağaç bence flasback için yapılmış olabilir. Melkor dönemi kadar geriye gideceklerini düşünmüyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2021 22:58
Umarim beklentileri karsilar ve husran olmaz. Peter Jackson isin icinde mi acaba?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2021 11:22
Açikcasi bu kadar uzun sure once çikis tarihi vermek riskli ve benc 2023 e kaldi dizi
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2021 18:25
Adamlar demekki bitirmişler çekimleri ki tarih veriyorlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2021 23:16
abi be nirnaeth arnoediad flashback'i verirlermi bee of aman aman
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2021 00:51
hepsinin üzerine bi Feanor'un silmarilleri yaratmasını konu alan flashback'i de gelir mi dersin hani lotr'nin başında güç yüzüklerinin olayının anlatılması gibi.... ağlarım ki abiiii
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2021 23:20
ya şu paylaşılan görsel ile çok ters köşe yaptılar. O 2 gümüş ağaç yüzünden ikinci çağda depilde çok daha öncesinde gdçdbilir dizi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisinin çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir