Assassin's Creed 2 hakkında yeni detaylar konuşuluyor!..

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Assassin's Creed 2 hakkında yeni detaylar konuşuluyor!..
Game Informer'ın haberine göre, Assassin's Creed 2 ile ilgili birçok detay su yüzüne çıktı. Henüz resmi ağızlardan onaylanmayan bu bilgiler, şimdilik söylenti kategorisinde değerlendiriliyor. Habere göre yeni oyunda silah çeşitliliği artıyor. Öyle ki, iki farklı kılıç tipi, balta, çekiç, mızrak, topuz, baltalı kargı ve iki küçük bıçak kontrolümüze verilecek.

1476 yılında başlayacak oyunda Altair bulunmayacak zira Assassin's Creed'deki kahramanımız 1191 yılında yaşıyordu. Yeni karakterimiz, Floransalı bir soylu olan Ezio Auditore de Firenze olacak. Bu kez karşılaşacağımız karakterler arasında Floransa hükümdarı Lorenzo de' Medici (Hatta ona karşı bir suikastımız da olacak), Kontes Caterina Sforza, Floransalı düşünür Machiavelli de bulunuyor.

Da Vinci'ye ait birçok eser ve projenin de bulunacağı söylenen yapımda, meşhur helikopter tasarımının da kullanılabileceği tahmin ediliyor. İlk oyunun bir hayli kendini tekrar ettiğinden dem vuran kullanıcılar için 16 birbirinden farklı görev tipinin bulunacağı müjdeleniyor. Düşmanlara karşı onların silahlarını da kullanabileceğimizin belirtildiği haberde, ayrıca askerlerin ustalıkları ve zayıflıkları olacağı da bildiriliyor. Yeni düşman tipleri arasında çift elle kılıç kullananlardan tutun da, ağır zırhlı askerlere, baltalılardan, kargılı askerlere kadar birçok karakter bulunacak.

İlk oyunlardaki görevlerden sıkılanlara bir iyi haber daha geldi. Assassin's Creed 2'de cüzdan çalma gibi görevler olmayacak. Gece ve gündüz değişimlerinin bulunduğu yapımda, yine ata binebilecek ve kulelere tırmanılabilecek...

Bütün bu bilgilere karşın Ubisoft, oyunla ilgili 1 Mayıs'tan önce açıklama yapmayacağını belirtmişti. Açığa çıkan bu bilgiler hakkında firmanın önümüzdeki günlerde ne tür bir strateji izleyeceği merak konusu.
Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2024 12:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed 2 hakkında yeni detaylar konuşuluyor!..
İlginizi Çekebilir